Kom hem 07.00

god morgon! vaknade precis, kunde inte sova mer för det var så varmt i mitt rum, höll på att dö av värmen. egentligen borde jag sova hela dagen för jag har vart uppe hela natten. jag var i farsta ute vid vattnet och typ grillade och frös. :P jag, emil, slava och edik började åka hem vid typ fem på morgonen men sedan satt vi i farsta strand och typ väntade på att pendeltåget skulle komma till 06.00. klockan 07.00 var jag iaf hemma och somnade direkt. så nu har jag ändå sovit i typ 6 timmar eftersom klockan är ett nu. jag sover nog mer sen när jag ligger och solar, ska till haga parken och sola med nattis. mysigt. :) men nu ska jag ta och äta lite frulle, kalas puffar med mjölk. haha, sååååå jävla gott!!

Lördag

grönan igår var rolig, insane var as rolig ju. haha. tyvärr slutade det inte så bra. fick as ont i magen i slutet så jag knappt kunde gå, var nära på att åka in till sjukhuset för vi trodde det var typ blindtarmen eller nått. men jag ville inte så pappa kom och hämta oss eftersom jag inte kunde gå och så tog jag två alvedon och somnade. när jag vaknade i morse var det onda borta. :) hade förresten audition i morse som gick helt okej. audition till intensiven, en speciell dansgrupp. ikväll ska jag med emil till skogås och vara ute vid vattnet. emil och dom andra ska tälta där men jag åker hem sent istället. orkar inte tälta. :P men nu måste jag gå. ska äta middag, biff med bearnaise sås (haha, fan vad duktig jag är som äntligen lärt mig stava till bearnaise sås :P) och klyftpotatis. mm..


Grönan

nu åker jag till grönan med emil, ellinor, nattis.. o.s.v. skööööönt att det inte finns något mera plugg! får bara hoppas på bra betyg nu. puss.

insane här kommer vi. ;)

Grattis syster!

grattis min kära syster på 18-åradagen. haha, nu kan jag ju sno ditt legg! fan vad najs asså. :P haha


här var hon 16


haha (14 - 15 år?)


haha, var bara tvungen att lägga ut en bild på dina attack anfall

Kina mat

fan vad trött jag är. jag somnade i soffan när jag kom hem från skolan och klockan sju väckte min lillasyster mig och då trodde jag att det var morgon, att klockan var sju på morgonen. haha, frågade min lillasyster om jag somnade i soffan igår, hon ba: vadå igår? haha. :P jag tror typ alltid att det är morgon när jag vaknar på eftermiddagen. nu sitter iaf jag och min lillasyster och äter china mat, ingen pallade laga mat. mamma är i gbg, min storasyster vet jag inte var hon är och pappa är i råsunda och kollar på hammarby - aik. vi hejar på aik här hemma såklart!!


såklart blir det den vanliga: fritterad kyckling med sötsursås. potionerna är stora här på mariatorget. det här är liksom en halv potion, jag och min lillasyster delar alltid på en.

aja nu ska jag hoppa in i duschen. puss

Bilder från firning av hanna

här kommer bilder från i lördags, vidoes kommer upp sen:


på väg dit


vi böjade med att hoppa på studsmattan, haha



nattis

alla tjejerna sov över och här har vi bilder från dagen efter:

hoppning med täcken


haha


bra där julia! ;)

Jag är störd

för en stund sedan blev jag klar med mitt pluggande. och så precis när jag ska lägga mig i sängen kommer jag på att jag glömt och gjort pannkakor tills imorgon. jag måste ha matsäck för vi har origentering imorgon. så då blev jag ju tvungen till att ställa mig och göra dom där fucking pannkakorna mitt i natten, nu är klockan typ 20 över ett. haha. fy på mig, måste ju vara pigg till imorgon, så mycket jag och emma ska springa.. höhö, vi är tävlings människor och jävligt dåliga förlorare. haha, så vi passar ju verkligen ihop med varandra i origenteringen. haha, emma visar sin ilska lite mer än vad jag gör bara, asså om vi förlorar. jag håller mest inne min ilska om jag förlorar haha. men när vi vinner däremot så retar vi alla andra. haha, måste bara säga att jag och emma vann origenteringen förra året.. haha, hur känns det där da rufus!?? vi kom en halv timma före dig i mål. moahahaha. men du fick ju en andra plats så det ska du vara glad för haha. rufus klarar inte heller av att förlora.


mina pannkakor blir alltid så goda. jag kan ge er mitt hemliga recept:
- istället för 1 matsked socker i smeten, häll i 4 st.
- stek pannkakorna med äckligt mycket smör, överdriv verkligen. då blir dom fettiga och goda. man dör, jag lovar!

dom blir väldigt onyttiga men vad fan, pannkakor i sig är ju ändå inte speciellt nyttigt. så jag tänker så här: om det ändå är lite onyttigt kan det väll lika bra vara JÄVLIGT onyttigt. haha

hehe, på bilden ser dom inte så goda ut men ni skulle bara smaka dom!


Tisdagens shopping

eller ja.. shopping och shopping? haha, jag köpte bara ett par marinblå espandrillos.


här har vi dom


köpte dom på scampi för 220:-. dom har jättemånga olika färger där, funtar på att köpa ett par till i någon annan färg också.


Bilder från långholmen

här kommer bilderna från långholmen idag, (alla bliderna på mig ser för jävliga ut, men skit samma):


yana


emma och yana


ellinor


jag, emma och yana


jag, emma och yana

Tisdag

idag var jag först i skolan och sedan gick jag, yana och emma till långholmen och solade lite. efter ett litet tag kom ellinor också och sen tog jag och ellinor moppen in till stan och träffade emil och hans kompisar. nu har jag precis kommit hem och ska snart sätta igång och plugga.

dagens outfit:

solglasögon från divided
kavaj från sisters
vitt linne från divided
skärp (som knappt syns) från h&m
strumpbyxor ?
vita tygskor från divided


på den här bilden såg jag att mitt hår har fan blivit skit långt. tyvärr slitet också haha.

Första doppet

här kommer lite fler bilder från Petras land när jag gjorde första doppet i sverige för i år, badade ju i januari också.. haha, i thailand såklart :


petra och jag känner på vattnet


petra, jag (med ryggen emot) och felicia (min lillasyster)


jag och felicia innan vi ska ta oss ner i det iskalla vattnet


bleka jag klättrar ner för stegen


men felicia fick hjälpa mig för jag höll på att halka i när jag klev på de hala trappstegen under vattnet.


äntligen i, haha visar att petra är störd i huvudet för hon ska simma ut


men jag ville inte stanna kvar ensam där inne så jag följer med petra och felicia att simma ut.


men vid det här laget var det inte så kallt för kroppen hade tappar känseln


och det var ännu kallare när jag kom upp från vattnet


felicia, jag och petra hoppar


felicia, jag och petra (haha, petra bajsar eller nått)


felicia jag och petra


felicia hoppar och jag typ försöker sparka i petra


tillslut blev det för kallt så vi går upp...


och äter digestrivekex med ost och kräftor


fan vad gott det va med kräftor

Dagens shopping

efter jag vart ute med grulfs båt åkte jag in till stan och träffade nattis och ellinor. det här köpte jag:


en spets body från weekdays för 180:-


så här ser den ut uppe. as bra för på de flesta spets bodys ser man igenom hela bodyn men på den här behöver man inte ha bh om man inte vill. ska köpa en svart också men det fanns inte i rätt storlek.


linne/tunika från divided för 149:-. haha, nej den får inte den där formen på utan den hänger bara.


den blir typ så här, jättesnygg att ha till tights och med ett skärp i midjan


och en midje kjol från gina för 199:-

Ute med Grulfs båt

idag klockan 8.00 var jag tvungen att gå upp, vilket gjorde att jag bara fick sova 2 h i natt. jag var tvungen att gå upp så tidigt för att jag, agnes, felix och rasmus skulle åka ut med grulfs(lärare i vår skola) båt. för om två veckor ska vi ha klassresa och då ska hela klassen åka med hans båt till typ grinda och grilla, bada, tälta.. m.m. och jag, agnes, felix och rasmus var alltså ute med grulfs båt och test åkte den idag. :P här har vi lite bilder från dagen:


haha, gullig båt grulf har va!?


lille rasmus


agnes är så duktig och styr


jag och rasmus


rasmus, jag och felix


rasmus, agnes och jag


Ut på stan

nu ska jag ut på stan för att köpa present till hanna som fyller år idag, grattis hanna, som vi ska fira ikväll. och sen så kommer jag säker hitta något till mig själv också. ;)

dagens:

tröja från odd molly
svarta chinos från ?

Hemma från Petras land

nu är jag hemma igen. vi har haft det jätte mysigt. här kommer lite bilder jag tog med mobilen. tog också massa bilder med riktiga kameran men dom kommer upp nån annan gång. ;)






lille dasset haha


grillning


petra på studsmattan




petra


På Petras land

nu är jag äntligen på petras land. vi badade idag. fy fan vad kallt det var. nu har vi precis ätit kräftor och bara haft det mysig, ska gå och lägga oss nu. har tagit massa bilder som kommer upp när jag kommer hem, på lördag. jag har ingen sladd med mig. hoppas ni har det bra där hemma. puss

Hemma hos john

kom precis hem. har var hemma hos john med jacob, jacob, oscar, william, marcus, nattis, lisen, ellinor, lina, felicia och malin. haha, fan vad mkt namn det blev nu. men de är iaf några från dansgruppen min. vi hade ju sista showen tillsammas ikväll så det här var lite som en "hej då grej". haha, vi ska ju söka till nya grupper nästa helg och vi har dansat tsm sen vi var pyttesmå. men man vet aldrig, kanske alla kommer in i intensiven. men det är nog inte så stor chans. det finns nog inte så många platser. :( här har vi lite bilder iaf:


marcus sötis


johny boy ;)

¨
jahapp? :P


marcus med vattenpipis


(min mobilkamera suger! :P)

imorgonbitti åker jag till petras land så jag får se om jag hinner blogga något mer innan dess.

Sista showen idag

idag är det sista showen för oss på vasateatern. kommer sakna alla, nu ska vi ju söka till intensiven. :( det kommer ju inte vara samma sak längre då. efter kanske det blir efterfest hemma hos johnny boy, så det är vad jag ska göra ikväll. :) och imorgon åker jag till min kära vän petras land och ska stanna där till fredag eller lördag. lördag kanske jag har planer men det är inte säkert och på söndag åker jag, agnes, felix och rasmus ut med grulfis båt. haha, det ska bli kul. :P har inte vart i skolan idag.. prueba. :/ fy på mig.

här kommer lite bilder från showen (bakom sen haha):


haha, emo nummret


i love lörögonfransarna i emo nummret :P


coola va!? ;)


kläder i buggen. hhaaha, fan vilken sexig hållning jag har. :P

Mitt hår på armen brann upp! haha

idag på mattelektionen fyllde vår lärare en ballong med vätgas och så knöt han fast den i en ställning(satt den inte skulle flyga upp i taket). sedan sa våran lärare att han ville ha någon frivillig och då var jag snabb upp med handen. haha. ;) så fick jag sätta på mig värsta skyddslurarna för öronen och ett par syddsglasögon.

anders (matte läraren) säger: tänd en tändsticka och håll den precis vid ballongen
jag: va? vad kommer hända?
anders: det får du se!
jag: va? neeee! fyy, vad kommer hända? ska jag ta bort handen när det händer något?
anders: om du hinner!

haha, jag blev fan livrädd eftersom jag fattade att det skulle smälla, jag hade ju skyddslurar på mig. men jag höll ändå tändstickan under ballongen och så efter typ fem sekunder så smällde ballongen och det blev ett stort eldmoln typ runt min arm. det brändes lite men det gjorde inte så ont med däremot när jag tittade på min arm var den helt röd och hårstråna på armen var helt svarta. hahahaha. dom hade brunnit upp. fy fan vad roligt det såg ut. haha. sedan när jag drog på armen försvann allt hår. haha, snacka om gratis vaxning. haha!!!

Videon från vårfesten i skolan

här kommer videon på felix, med flera, när de dansade på vårfesten i skolis. haha, man dör ju av garv om man tittar på felix sexiga moves. haha. yana filmar, ni kan nog höra henne sjunga med lite. haha. ;) sen så hör man agnes skrika lite fula saker till "los idiotos" haaha. eller vad tycker du agnes? :P


Firning av lisen och lisa

igår var jag ute på värmdö vilket jag är fortfarande. vi var ca 40 pers som firade lisen och lisa hemma hos lisa. det var kul men idag jag sviiin trött och vi ska ha show idag på vasateatern. jag, ellinor och nattis sov hemma hos lisen igår och alla vaknade ett idag. skönt att man kunde sova ut lite iaf.. klockan sex ska vi vara inne i stan så nu måste vi börja göra i ordning oss. vi har solat bort hela dagen, men det var skönt. bilder från festen kommer kanske senare, måste hitta personen som äger kameran som alla fotade med igår först. ;) puss

Fredag

min fredag var ganska chill. först efter dansen åkte jag och ellinor och träffa emil och hans vänner i kungsan där det var rix fm. sedan drog jag iväg med ellinor och hennes kompisar till skinnis. men det var svin kallt så nu kom vi precis hem. vi ska upp tidigt imorgon också.. blää typ vi sju eller nått. så nu ska vi mysa in oss lite med en kopp te eller nått. måste börja leta kläder också för imorgon kväll blir det födelsdagspartaj ute på värmdö. lisen och lisa ska firas. så nu blir de klädprovning, sen kanske te och sen SOOOOOOVA! :D haha, är sjukt trött för jag satt uppe till 04.00 och skrev mitt so-arbete. pusssss

Krocka med moppen

fyyy jag krockade med moppen idag. men det gick bra!! jag hade typ precis kommit fram till skolan imorse och så står det en fucking lastbil där jag brukar köra in med moppen så då skulle jag vända och köra in en annan väg. och så gör jag väsrst svängen med hög fart och så ser jag inte den STORA GROPEN i astfalten som jag kör ner i i hög fart och dessutom i en sväng. så min moppen flyger rakt in i en BMW och moppen ramlar över mig så jag fastnade under. men som tur var det massa killar som hjälpt mig men det var pinsamt som fan. BMW:n fick inga repor, tack och lov, för jag körde in i däcket, min moppe fick inga repor heller som tur var. aja, allt gick bra iaf det kunde gått värre, fick bara lite skrapsår och jävligt ont i min armbåge som jag räddade mig med i landningen. :P nu ska jag sätta igång med mitt so-arbete. bläää.. det skulle vart inne förra fredagen men jag lämnar in den imorgon istället.

Beyonce

är så avis på alla som gick på beyonce konserten. känner skit många som var där. :P aja, själv har jag suttit och pluggat hela kvällen medan många andra har vart på beyonce. :/ blää.. har fysik prov imorgon och nationella i spanska plus att jag inte gjort mitt so-arbete som skulle vart inne förra fredagen. :S jag började liksom plugga på fysik provet idag. inte smart asså. so-arbetet får jag försöka hinna imorgon. måste plugga mer fysik nu och sedan måste jag gå och lägga mig, hoppas som fan på att jag inte försover mig SOM VANLIGT!! :S för jag har spanska nationella på morgonen. som sagt vaknar jag inte av min väckarklockan, jag är dööööv!



Chokladbollar på gång

har precis bakat 200 chokladbollar med danne, johannes och ellinor hemma hos mig i mitt kök, på golvet. haha. danne och johannes ska ha dom till skolan imorgon. ellinor ska alltså sova över igen, danne och johannes också da men det var ju ingen nyhet. haha.


daniel och johannes


jag och ellinor hjälpte inte till med dom 200 bollarna men snart kommer vår chokladboll av det som blev över..


.. här är den!! haha, min speciallité. haha.

idag dansade jag på scenen i kungsträdgården. höll på att frysa ihjäl för att vi typ dansade i magtröja. haha. sen så sträckte jag magen!!? visste fan inte att man kunde sträcka magen? sjukt.

Gullig

det här var faktist ganska gulligt. titta vad jag fick av emil när jag träffade honom idag. :)


Trött söndag

god morgon! vaknade precis och ska snart äta frukost. vid tolv ska jag till stan och träffa emil och sen ska jag träffa nattis och ellinor tror jag för klockan fem eller nått ska vi dansa till klockan nio.. blääää. gud vad jag inte orkar dansa idag. måste plugga!!! :/ liggger as mkt efter.

nån mer en jag som längtar till hällevik i sommar???


julia, amanda och jag


marcus, jag och amanda






amanda och jag


klockan


Hällevik is tha shit


jag vet iaf någon som längtar efter den här.. elr har jag rätt a? haha

Vårfest

har precis kommit hem från vårfesten. det var väll trevligt. inte så jättekul eftersom många gick ganska tidigt. jaaaa, det har hänt MYCKET ikväll. ojojoj, inget jag kan berätta om. men yana vet det stööööööörda som hände. :P ska försöka gå och lägga mig nu. god natt, bilder kanske kommer imorgon eller nåra dagar framåt. ;)

Studiedag

har haft studiedag idag så då har jag och ellinor fixat massa. först vaxade jag benen sedan åkte vi och solade lite, ser ingen skillnad än i ansikten men man ser på bikinilinjen. :) efter det åkte vi fram och tillbaka bland olika bibliotek för att jag behövde låna böcker till mitt geografiarbete som ska vara inne imorgon!! :S tur att man har moppe iaf så att det gick ganska snabbt. ;) nu ända sen jag kommit hem har jag suttit och skrivit på mitt geografiarbete, nu är klockan halv elva och jag har inte ens hunnit 1/4. herre gud får panik. så nu måste jag verkligen fortsätta skriva. god natt!

Ellinor sleepis överis

det var länge sen ellinor sov över men nu gör hon det som förut. ;) jag har studiedag imorgon fast hon börjar klockan 8.00 och slutar 10.00, men hon går i riddarfjärdens gymnasium och jag bor precis där.  när hon slutar kommer hon hem till mig igen och då vaknar väll jag.. jag måste. haha, annars hade jag sovit längre. ;)


ellinor och jag, gammal bild. ;)

Gammal musikvideo

haha, titta vad jag hitta för musikvideo jag var med och dansa i för länge sen. liten pluttis jag var. förlåt men den här låten SUUUUUGER verkligen + tjejen kan inte sjunga. haha. men aja, jag är iaf den blonda tjejen som dansar "hip hop". :P


Moppen la av..

haha, fy fan vad pinsamt det var. hade precis kommit hem från dansen och så ber pappa mig och åka tillbaka fast till vasateatern för att hämta min lillasyster felicia. så åker jag dit dåra. sedan när vi skulle hem åkte vi över centralbron för att komma till söder. men mitt på centralbron så saktar moppen sakta ner och stannar fast jag har full gas. jag lägger mig vid sidan och moppen går bara i 10km/h haha. jag typ rullade fram och alla tutar och skit. så fick jag köra 10km/h hela vägen hem. höll på att dö. haha, och vilken jävla otur att det just hände på centralbron också. haha, så mycket bilar och man måste köra i 50km/h och där kom jag och min lillasyster i 10km/h. haha, usch! men pappa ska kolla på moppen nu. hoppas bara att den funkar tills imorgon. :/

Morbror = kändis haha

min morbror var med i expressen. haha titta.

 
Patrick Quinones, 29, kan sätta både handbollsspelare och vinagent på visitkortet.

http://www.gt.se/sport/1.1554801/vinagenten-i-alingsas-satsar-pa-vinst

gulligt va. :P vi kanske inte är så lika.. men men..

Har fått min moppe nu!

jaaa! äntligen har jag fått moppen. kom precis hem, har vart och hämtat den i tyresö. så jag körde ända från tyresö hit in till stan på gamla vägen. fyyyy fan vad kallt det var. jag som redan är förkyld. :/ men vad fan, huvudsaken är att jag har moppen. den är skit fin, ser helt ny och fin ut. det blev alltså en peugeot. men nu ska jag ta en dusch och så hörs vi imorgon. puss

Ännu en dag med julia

sitter här med julia och typ äter coco pops hela tiden. haha, jag köpte coco popsen i fredags tror jag och nu är dom nästan slut och det är bara jag och julia som har ätit av dom sen i fredags. haha. vi orkar inte göra nån lunch så det blir flera potioner med coco pops istället. :P föresten, ska hämta moppen kväll förmodligen för jag har dans klockan halv fem till halv åtta så det blir efter det. ;)

haha, titta vad jag gjorde i skulan på mattelektionen i torsdags. :P jag ritade vår klassresa som vi ska åka på.


rasmus ps och yana sitter på ett moln och har trevligt


emma slänger i felix i vattnet


baba slår rufus och säger "höhö, emma slänger i felix i sjön. BÄYJS" sedan smeker agnes baba och säger åt honom att slå rufus. och sen har vi då lorinde som tar på agnes bröst och säger "ooh, e det de här baba får klämma på"


sedan är det jag som klättrar där uppe och nattis som säger "meh, daniela kom ner din apa"



linn åker ner för seglet och julia dansar såklart. haha julia skrattar åt att emma r ramlat i vattnet



julia dansar då på grulfs (no-lärare) huvud.



andra emma har ramlat i vattnet och är på väg upp


sen så är det jakob som sitter i livbåten och skriker till rasmus n som sitter och röker braja på ön.


sen så är det någon (anonym) som inte kan simma


haha, hoppas ni förstår, det är ganska rörigt. :P


men nu måste jag göra i ordning mig, ska snart dansa.


Moppe

idag hade jag tänkt att hämta min moppe. :) har köpt den redan men ska nog hämta den idag. hinner inte hämta den i veckan för vi har så myckey rep. ska hämta den i tyresö, pappa köpte den av en kompis. så då ska iaf jag och pappa åka dit på hans moppe, eller det är en lätt-mc, och sen ska han åka tillbaka på sin och jag åka tillbaka på min. haha, måste åka gamla vägen då såklart eftersom jag inte får åka på motorvägar. men så här ser den iaf ut:


det är en peugeot. den är knappt använd och har inga repor och vi fick den för ganska bra pris så jag tog den här. den är bra också. ;) ville egentligen ha en helsvart, gillar inte det oranga men vad fan skit samma. det ska bli jävligt skönt att slippa planka på t-banan, mitt busskort blev ju snott för typ två månader sen så jag har plankat i två månader haha. och jag kunde inte få ett nytt heller eftersom det var mitt andra busskort för terminen, tappade bort mitt första. :P

God natt

amanda och hennes familj, alltså familjen andersson, åkte precis här ifrån. dom var här på middag. och nu sitter jag här och äter coco pops. idag har jag vart med julia hela dagen och nu på kvällen var jag då med amanda.. och julia i för sig eftersom julia är amandas lillasyster. :P men nu ska jag ta och sova lite är as trött. puss


bild från idag, julia och jag


Soligt ute

god morgon, vaknade typ precis. och nu sitter jag här vid datan och käkar coco pops med mjölk istället för att gå ut i solen i det varma vädret. men jag orkar inte klä på mig några kläder det är därför jag är inne. haha, plus att jag typ är as förkyld sen valborg när jag satt i nån park med nattis och hennes kompisar och vattenpipis. men jag måste börja sola snart asså, har inte solat något än. vill ju ha tillbaka den här brännan:


bild från 2006


och titta mitt blonda hår här som till och med är blött. :( faan att jag färgade det brunt. hade jätteblont naturligt hår innan jag färgade det brunt. sedan så blev min riktiga hårfärg mörkare blont.

Bankok - Thailand

9/1 09

då var vi framme i bankok efter en lång natt tågresa som man inte fick vara ifred i. haha, jag blev typ förföljd av några thailändare i 16- 17-årsåldern. men så var vi iaf framme på LYX hotellet. kommer inte ihåg vad det hette men fy fan vad fint de var. när man kom in fick man till och med gå igenom en säkerhetskontroll så att man inte hade nåra vapen. :P hade pool på taket och skit också. :) plus att vi bodde ju inte direkt på högsta våningen utan vi bodde på typ våning 18. fatta hur de var högst upp! åh herre gud. och det bästa var att hotellet låg precis bredvid det stora shopping centret MBK med 8 våningar eller vad det var!? fatta åtta stora våningar med bara shopping, jag och amanda gick vilse då och då. :P


här har vi den lilla poolen på taket. eller inte taket högst upp med typ 12 våningar upp eller nått.


ingången till hotellet, vi väntar på alla andra för att gå på restaurang.


på väg till restaurangen


på restaurangen, kul att jag vill vara med på fotot iaf. :P


på väg hem från restaurangen, haha jepp vi är störda


sen så stannade vi och tog en glass


och så slutade kvällen med att vi spelade bowling på plan 9 med massa spel grejer och DONKEN i MBK.

10/1 - 09
vi började dagen men pyttelite solning och sen så SHOPPING till natten. MBK är inte öppet på natten men däremot åkte vi till en nattmarknad som typ var omringad med massa strippklubbar där en massa äckliga svenska gubbar satt och kollade på thaitjejer.


här sitter jag och amanda i bubbelpoolen.


amanda, julia, jag och felicia. haha.


utsikt från poolen på taket på hotellet. där låg vi och sola mitt i bankok.

11/1 - 09 sista dagen

frukost bordet. :P ojojoj, ni skulle sätt frukostbuffén. herre gud vad det fanns att välja på. blev ju tjock på bara frukosten. mycket pga de hemma gjorde munkarna de hade. går ju inte att motstå.


trötta på morgonen med fullt på bordet. man fick ju inte plats med allt man vill ha.


sedan efter frukosten gick vi och solade en stund innnan vi gick och shoppade




sedan var det bara att packa väskorna och åka hem.. :(

måste bara berätta om min och amandas sjuka idé innan vi kom till bankok. vi trodde att all brunhet skulle gå bort eftersom vi skulle vara inne i ett shoppingcenter de tre sista dagarna. så klart gick vår brunhet bort lite under dagarna men inte så mkt vi hade trott som tur var haha. så därför hade vi tänkt att vi skulle sola på dagarna och när solen gått ner skulle vi börja shoppa, sedan skulle vi shoppa hela natten. och när vi typ mitt i natten/morgonen skulle komma hem till hotellet skulle vi lägga oss på taket (vid poolen) i en solstol och sova. hahaha, så vi slapp gå upp på morgonen och lägga oss och sola. hahahhaha, fy fan vad vi är störda. sedan skulle vi sova på dagen i solstolarna medan vi solade. haha, neeej så blev det ju inte. vi solade istället bara 1 - 2 timmar på morgonen/dagen sen så shoppade vi på dagen och en kväll åkte vi och shoppade på natten. haha. och nej vi sov inte i solstolarna utan i våra mjuka sängar vi inte kunde motstå. vad vi tänkte när vi gick och la oss i våra sängar istället för solstolarna var att vi skulle gå upp jättetidigt på morgonen och lägga oss i solstolarna och sova vidare lite. men så blev det inte heller eftersom jag och amanda hade eget hotellrum och ingen av oss vaknade. haha, och om jag hade vaknat hade jag inte gått upp utan somnat om istället. så tyvärr sov vi alltså bort våra sol timmar på morgonen. haha, men det gjorde inte så stor skillnad. :P

aja, det där var äntligen sista inlägget av thailandsresan. och det var inte direkt så att jag kom ihåg hela thailandsresan som var en hel månad i julas dessutom utantill utan jag hade skrivit upp den. :P eller jag hade inte skrivit upp hela utan jag skrev lite då och då. hoppas ni har förstått något av bilder och det jag skrivit. :/ thailand är iaf bäst. åh vad jag älskar det. kanske åkter dit snart igen. vi har ju sakt att vi ska åka vartannat år... hittills har vi hållt det. vi åkte första gången 06/07 och sen den här gången 08/09. får hoppas på att det bler 2010/2011 också. :) måste sova nu. puss


RSS 2.0