Rådmansö

hej då. åker till rådmansö över helgen och jobbar. kommer alltså hem på söndag. så inget bloggande den här helgen. hare bra. puss

Flytta

mitt rum var för ca en timme sen helt kaos!! mitt rum brukar vara stökigt men det har aldrig vart så här. att de va stökigt beror på att vi ska flytta. jag vill inte flytta.. vill bo kvar vid mariatorget där jag verkligen trivs. men det går inte att göra så mycket åt saken. så nu den här veckan har jag hållt på att packa i saker i flyttkartonger. så nu är alla lådor i mitt rum tomma förutom lådorna med kläder.

så här såg mitt rum ut allderless nyss:

det var till och med värre men jag han slänga massa grejor innan jag tog fotot

sedan såg det ut så här när jag stoppat i de mesta i soppåsen (för att slängas):


sedan fick jag en konstig tanke att jag skulle möblera om så nu ser det ut så här:


sminkbordet:


byrån med kläder och skrivbordet hamnade under sängen:


den andra lilla byrån hamnade framför fönstret och gitarren hamnade i hörnan:


här är min säng som jag faktiskt kommer att sakna, den var mysigare förut när man kunde dra för en kort rosa men ganska genomskinlig gardin:


och här har vi min dörr:


Kladdkaka

lillesyrran och kyra bakade nyss kladdkaka så det e vad jag e och tjockar i mig just nu med grädde. 



.


H&m till hösten

till hösten kommer h&m få in sjukt snygga grejor. och det passar ju perfekt för mig eftersom jag ska jobba massa nu i slutet av sommaren. pengarna kommer spenderas direkt. :S


den här skinnjackan måste bara köpas


den här enkla fina klänningen


älskar klänningen


skit snyggt nit armband


har aldrig gillat skinnhandskar men dom här går inte att inte gilla. :P



Harry Potter idag

idag ska jag se harry potter med emma o yana. :) sedan ska jag leka med lisen o ellinor.



Nya byxisar

dom här gråa jeansen köpte jag idag på zara för 399:-. måste bara säga att zara har fått in sjukt snygga grejor. man kan inte gå in utan att köpa nått.


dom har nitar högst upp. älskar nitar


och dragkedja där nere

Yana o emma :D

idag träffade yana o emma som jag inte träffat på hela sommarlovet. var först bara på stan och hämtade ut biljetter till harry potter som vi ska se imorgon. sedan åkte vi hem till emma en stund.

yana, jag o emma

jag, yana o emma

yana o jag

yana o emma

yana o jag

yana, jag o emma

jag o yana

Ny jacka

den här jackan köpte jag idag från zara för 399:- :



Tack isa haha


Gissa om jag har tråkigt..

haha, nu ska jag berätta vad jag nyss gjorde. har riktigt riktigt tråkigt så jag skrev de här till min lillasyster på fejjan:

"eeeey! du ska sova nu din fjorre. en 21:a dag på grönan för dig väntar säkert imorgon med ditt guldkort. de borde va jobbigt att stå utanför popexpressen en hel dag? därför måste du har energi o sova. nu kommer jag in till dig o gör nått sjukt. vänta.. ska få dig o skratta lillesyrran!"

nåra minuter senare har jag smygit ut ur lägenheten förberädd. sedan stormar jag in genom ytterdörren och in i min syrras rum så här:

jaa något är nog fel på mig. vet inte riktigt vad som gick snett men ibland får jag bara sjuka tvångstankar som jag måste göra. ibland måste jag t.ex ställa mig mitt på vägen och dra när brallorna för bilarna som kommer o visa rumpan, ja de har jag bara gjort på natten såklart men de e riktigt roligt vill ja lova. spana in min härliga musche jag har målat. tyvärr kan man inte se min svarta håriga mcdonalds ögonbryn.

men rädd blev hon iaf.. o de va ju de som var poängen. jag älskar verkligen och skrämma folk och har ganske mycket skadeglädje. haha, eller asså det är inte direkt så att jag tycker det är kul när någon verkligen gör illa sig men ni förstår vad jag menar.

faan måste ta av mig dom här kläderna nu.. jag svettas ihjäl. god natt med er!

Överasknings fest

har precis vart på överasknings fest för marina. haha, hon blev ganska chockad för hon trodde att hon skulle på kryssning (som hon egentligen verkligen inte ville åka på). så hon blev jättegald när hon såg alla människor. haha

det här var kvällens outisfitis:


en av dragkedje klänningarna jag köpte för inte så länge sen


orkade inte vända på bilderna är för lat. men de e jö därför jag är fet.. eller vad tror du du som gillar att skriva kommentarer att jag är fet? :) kan ja inte få en liten kommentar om mitt feta ärsle på den här bilden? snälla

Lisen fisen är hemma

nu är lisen hemma. vi har inte träffats på hela sommarlovet, helt sjukt. men vi börjar ju i samma skola. wohoo! haha, och samma klass till o med. båda börjar i kärrtorp inrikting sam ekonomi med media inriktning.



Bilder från ådö

här kommer bilder från ellinors land
jag på bryggan


väntar på maaaaten


jag klappar på scott


sooool


haha scott är ju så ful att han blir så himla söt. haaha, ser ni hur mycket man vill klämma i de hängande kinderna


ellinor


så avslutar jag med en vacker närbild på scottis

Ellinors ställe

hej! förlåt för min hemska uppdatering men jag har verkligen inte haft någon tid. var på ellinors land från fredag-söndag. sedan på söndag eftermiddag var jag och klättrade med pappsen. på kvällen åkte jag hem till ellinors syrra. ellinors syrra är bortrest i typ en vecka så ellinor bor själv i hennes syrras lägenhet under tiden. sedan gick vi hem till ellinors killkompis kompis senare på kvällen. efter det träffade vi waali lite snabbt innan vi tog nattbussen hem till ellinors syrra igen. idag har vi vart jätteduktiga och vart ute och sprungit och sedan hoppade vi i det iskalla vattnet i mälarhöjden och badade av oss allt svett. haha. nu har vi precis vart och storhandlat och står och lagar mat. kvällens planer: hade tänk att åka hem till waalis killkompis som är ensam hemma. tror det blir så. sedan sover jag hemma hos ellinors syrra igen och imorgon ska vi ut och springa igen.. ska vara i form när skolan börjar igen. haha. nej nu måste jag hjälpa ellinor med maten. puss

Bilder vattenskidor

nattis, jag o elli


haha, jag har precis fått på mig våtdräkt o handskar


på väg ner i de blå


här får man panik av fiskarna som vill bita en i rumpan


uppe.. haha


utanför svallet är roligast att åka men inte kul när det kommer färgor med stora vågor :P


hahahahaha, nattis lyckades komma upp!! hon körde ostbågen/räkan


haha ellinor körde kalven.


haha, jaaag

Magtröja

haha har köpt två tröjer idag. ett linne och en magtröja. får se om jag vågar gå i den men den är skit snygg om man har snygg mage. men efter lite träning kommer jag nog att kunna sätta på mig den. ;)


så här ser magtröjan ut. den är från american apparel 199:-


och här har vi linnet från ginatricot. 65:- på rea

Vattenskidor

idag åker jag, elli och nattis ut med min båt och åker lite vattenskidor. känns som det var evigheter sen jag åkte. men jag är as taggad. ;)


här har vi min båt


haha, det här är det värsta som finns.. när man ligger i vattnet och väntar på att båten ska köra så man kan komma upp på skidorna. haha, jag är alltid rädd att en fisk ska komma och bita mig i rumpan.

Gamla bilder

hittade några gamla bilder från thailand. inte från sist jag var i thailand (julas) utan för typ 3 år sen då jag var i thailand. haha. var skit liten, det var ju ändå inte så jätte länge sen ju. :P


amanda o jag


haha, jag. kommer ihåg att jag och amanda dragit ner trosorna lite för att man skulle se brännan. hahahaha


amanda o jag


jag o amanda på väg upp från haaavet


ååhh.. 

Britney

fan vad avis jag är på alla som ska se/har sett brittan. igår gick amanda och ikväll ska lisen, ellinor, nattis och lina gå. haha. fan jag vill också. -.- har inget att göra ikväll så sms:a. ;)



Mer kläder..

detta är nytt i min garderob:

en tubkjol från h&m 149:-


klänning med dragkedja från divided 179:-


en till klänning med dragkejda från h&m 299:-


så här ser den ut där bak

Bilder hällevik


amanda och patrik dansar


linnea, amanda, jag och ellinor


haha, jag som förmodligen skrattar åt rasmus


holle


holle och rasmus


amanda


ellinor och jag.. japp vet att jag är mogen holle


marcus på fotbollsmatchen mellan aik och mjällby. och vilka vann? jo AIK så klart!


haha, fan vilken hållning!


amanda och jag


nattis och sofie


holle och amanda

...

Söndags shopping

idag vaknade jag vid ett och började direkt göra i ordning mig för att gå på stan med nattis. de här köpte jag idag:


de här köpte jag.. tröjan är från h&m och kostar 298:-

nytt solpuder från h&m för 59.50:-


puder från make up store för 395:- som jag verkligen rekomenderar ;)


en borste till pudret också från make up store för 225:-. hade en sån förut men den var det någon idiot som stal med mitt andra make up store smink. -.-


halsband från h&m för 99:-

Hemma från hällevik

nu är jag hemma i stockholm igen. har haft skit kul den här veckan i blekinge. då ere bara och vänta till nästa år da. ;) imorgon blir det shopping för min del. måste göra mig av med min lön. haha.


saknar er redan :p

1,2 mil

idag har jag vart duktig och sprungit 12 km med pappa, patrik, danne och oscar. fy fan, det värsta jag gjort. har aldrig haft så ont i kroppen som jag har nu. sprang 6 km tidigare i veckan också. så jag är i toppform när jag kommer hem. haha not. visst jag har sprungit 1 mil förrut men det var absolut inte lika jobbbigt för nu var det ju tempot som tog död på mig. kunde inte andas i uppförsbackarna men jag klarar inte av att ge upp så jag var tvungen att fortsätta springa med dom. nu känns mina vader och lår som stenar och höögt uppe på insidan av mina lår har jag fått sår för att benen har skavt mot varandra när jag sprang. så, var bara tvungen att skryta lite för jag känner mig så duktig. haha. nu ska jag byta om för ikväll. sista kvällen här i blekinge.. kommer hem imorgon. först ska vi äta tårta sen ska vi ner till hanöhus och så slutar kanske kvällen på en hemmafest hos felix. puss puss

Dirty dancing 2

asså det är verkligen min favoritfilm! kan se den hur många gånger som helst. har redan sett den två gånger på mindre än en vecka. en gång i bilen på väg hit i blekinge och nu. sen blir det en tredje gång i bilen på väg hem till stockholm på lördag. jag är heeeelt kär i diego luna, alltså han som spelar javier i filmen. asså jag dör. så himla söt.




ja e kääär

AIK

idag var vi och tittade på fotbollsmatch mellan aik och mjällby här i blekinge. och gissa vilka som vann? haha. mitt älskade aik med 2-1. puddingen var på plan, haha. nu kom jag precis in och ska gå o lägga mig snart. kommer hem till stockholm snart, på lördag, då lovar jag att blogga mera. och då kommer bilder upp också. god natt

I hällevik

hej alla där hemma. nu är jag i blekinge med alla roliga människor. har precis ätit middag nu och ikväll ska vi grilla nere vid stranden. tänkte bara uppdatera lite snabbt. måste gå nu. ha det bra. puss

Hej då stockholm

hej då sthlm nu åker jag till hällevik i blekinge. är borta den 4/7 - 11/7. kommer nog blogga lite där borta också. annars nås jag på mobilen. vi hörs. puss puss



Hällevik nästa

åker till blekinge imorgon till ett ställe som heter hällevik. har åkt till hällevik ända sen jag var liten bebis så nu är vi ett gäng som åker dit varje år och alla är från olika ställen av sverige. läääängtar. synd att inte rasmus ska dit bara, han tar lumpen. haha, kan lova er att han är sveriges roligaste människa.


haha, den här bilden är två år gammal. haha, jag hade brunt hår då, eller ganska ljusbrunt/orange haha. höll på att färga tillbaka till min vanliga blonda hårfärg. :P


här har vi några sjuka videos från förra året i hällevik:

amanda och julia får ett stört skrattanfall för att rasmus säger nått roligt

gungbräda. marcus, jag och amanda på en sida och felicia på den andra.

och här dansar/sjunger felicia, oscar och sofie lite granna så där.

Vi är sjuka

det här kan jag och julia hitta på när vi inte har nått och göra på kvällarna. haha, vi är störda.


Haha, sovande barn

haha. här får du din skitunge för att du la upp sovande bilder på mig i din blogg. moahahaha. jag är bara för elak


haha här har vi de sovande kossorna felicia o julia


haha, ja e så elak. bländade henne me blixten men vakna gjorde hon inte vill jag lova.


härlig bild underifrån


och här har vi då lilla julia då.. du har dreglat. hahah



jag älskar er mina tjejer

Lite av veckas shopping

här kommer lite som jag har hunnit shoppat den här veckan:


kjol från h&m för 199:-


nit linne från h&m för 149:-


halsband från ginatricot för 59,50:- (rea)

Köping

tillbaka.. har vart i köping från igår till idag. ikväll har jag inget att göra, någon som vill hitte på nått? :P här kommer några bilder från p&l:


vi stod i köer från klockan 16.00 - 01.00 då vi fick upp vårat tält. hemskt! men här tog vi en liten pizza paus. :P 


alex, melissa och axel sitter och tränger sig vid mitt, ellis och nattis tält ;)


jag och nattis sitter och äter frukost, coco pops. :D ni vill inte veta vilket helvette det var på morgonen. man vaknade kanske klockan 07.00 i tältet helt blöt och kladdig av rinnande svett. haha, var fan bastu i tältet på morgonen och det blev ju ännu varmare av att man hade satt på sig VARMA kläder när man gick och la sig för då skakade man för att det var så kallt. så tidigt på morgonen fick man kravla sig ut ur tältet... först sträckte man bara ut huvudet för att få luft för det fanns knappt något syre kvar i tältet sedan kravlade man sig helt ut ur tältet, tog av sig de varma kläderna och somnade om utanför tältet. sedan vaknade man kanske vid 10-11 av den brännande solen.. haha, satan vad den tog det värsta va bara att jag la mig alltid med shorts och somnade om utanför tältet så fick värsta shorts brännan men det är ju sexigt. sen råka ja bli brunare på ena sidan av ansiktet en dag för somnade på sidan. haha, men tack och lov syns det inte längre. :P


när vi vaknat till ordentligt vandrade vi till älven och badade av oss värmen och svettet.


nattis, jag och ellinor med det rosa parasollet haha


trångt var det på bryggan


haha, jag och ellinor


haha, första kvällen klättrade jag och den här snubben, jonte, i träd. :)

mer bilder kommer..

RSS 2.0