fredag

hade friluftsdag idag. vi va på hellasgåreden i nacka och orienterade. jag, lorinde och emma vann. haha, vi fick tiden 28 min och de som kom tvåa fick tiden 44 min. :) det var så varmt efter och vi va så svettiga för vi hade sprungit så jag och lorinde hoppade i med kläderna på i vattnet. såå skönt.

 




/ jela

beautiful disaster

älskar låten..


torsdag

äntligen är det sommar, idag hade jag teknikprov och från klockan två - fyra var jag och några stycken på långholmen. först spelade vi fotboll och sedan gick vi och solade. as najs. jag fick faktist lite färg men det är nog inget man tänker på. :P nu ska jag gå ut igen och äta och sen ska jag göra klart min uppfinning till tekniken. :)

/ jela

onsdag

idag hade jag sovmorgon, alla som var klara med ett arbete som vi håller på med på svenskan fick sovmorgon till klockan 9.45. men jag försov mig. haha, vaknade 9.40. så jag kom lite sent. :P idag hade vi den sista danslektionen också. egentligen skulle vi dansa imorgon men då ska vi gå på picknick istället. :) nu ska jag gå ut och äta middag med min familj sen ska jag plugga som fan till teknikprovet vi har imorgon. imorgon ska vi också lämna in vår egen uppfinning också men ska säga att jag glömde den hemma. :P kommer inte hinna bli klar med den till imorgon.

/ jela

tisdag

idag va jag i skolan som vanligt sedan skulle jag möta nattis innan showen men jag fick vänta i 40 min så jag var lite sur. :P vi tänkte gå och sola då men vi han inte vi var på vasan klockan 18.00 och showen började 19.00 som vanligt. idag var det sista föreställningen. haha, erik pussade malin på munnen i slutet av deras solo. haha, fan vad jag garva. :) skönt att alla shower är över. nu ska jag bara dansa i två dagar till sen är det inte dans för mig på 2 månader, ska bli jävligt härligt. :D

/ jela

måndag

fan va skönt. på torsdag är all dans slut. kommer äntligen kunna vara med kompisar på vardagarna då. imorgon är den sista showen. as skönt men ändå tråkigt. har pluggat till det sista provet idag som en jävla galning. får panik. jag har inte sovit ut på ett tag så jag tänkte gå och lägga mig tidigare idag. om jag hinner. :/

/ jelis

lördag

idag har jag gått på stan på dagne och senare hade jag show på vasateatern. asså fy fan vad jag skäms nör vi dansar street numret som nora och dahlman har gjort. det är så jävla dåligt som jag redan sakt. jag och lisen står typ och skrattar i slutet bara för att det är så dåligt. bläääääääääää.. pinsamt.

tänkte köpa ett par nya espandrillos. men jag vet inte vilken färg. jag har haft ett par svarta därför kanske det blir tråkigt om jag köper ett par svarta igen. men jag vet inte. marinblå eller svarta? jag funderade också på att köpa ett par vita men dom kommer jag smuttsa ner direkt. alla mina vita skor blir alltid svarta. :/
 

/ jela

Mary-kate Olsen

image23

jag blir arg på henne och hennes kläder, jag älskar hennes armband och halsband dom passar as bra till skjortan :P

Fredag 23/5

Tja, jela och elli här. vi har denna fredag kväll haft vår första show på külers.. det gick helt okej, stressigt och svettigt. Men de är ju så det ska va. efter showen så åkte vi hem till natti och där vi är nu. när vi kom hem till henne så hade hennes lilla syster haft födelsedags kalas så de var en massa goda saker som väntade på oss. vi åt oss tjocka och sen rulla vi in i natiis rum för att titta på hennes syrra och hennes kompis som hade gjort en dans show! hahah, dom var så jävla söta och nu sittar vi här eller jag ellinor, jelis ligger i nattis säng och slöar sig som vanligt medans natti och lina städar! sjuka människor. städa nu? så jävla pedanta! (speciellt natti) nu sa hon precis att hon tyckte det var kul?? jaja, det är ju bra att det finns sånna människor också :P yes men nu ska jag inte sitta och tråka mig längre framför datan. puss puss


torsdag

på morgonen orkade jag inte gå upp så jag sket i skolan. sedan kom jag till vasan 16.00 och hade genrep. sedan blev vi klara klockan 23.00 och nu är jag hemma och har panik för det är slutbetyg i teknik den här terminen och vår lärare är helt jävla dum i huvudet. idag sa han till dom i min klass att vi måste ha kommit på en egen uppfinning som har med tid och göra tills imorgon. jag är ju inget jävla snille precis. och det sjukaste är att vi bara har en lektion (imorgon) på oss att göra den. paaaaaaaaaaanik. idag på genrepet satt jag och nattis och grät typ för att en liten tjej som heter shenie sjunger så jävla bra. asså det var det bästa jag har hört. så jävla grymmmmmm. men nu ska jag försöka komma på en jävla uppfinning. bye.

/ jela


onsdag

hade två prov idag, engelska och spanska. nu har jag bara ett prov kvar den här terminen, fan vad skönt. efter skolan åkte jag till vasan och repade. höll på att somna. ;) när jag kom hem gjorde jag två stycken hallon smoothie. skit gott. och nu sitter jag här. ska nog gå och lägga mig snart för jag är helt slut. :/

/ jela :)

tisdag

idag har jag bara gått i skolan och såklart repat som vanligt. fan jag orkar inte. speciellt inte ha rep med lina. hon är så jävla sur hela tiden. hah, jag och nattis gjorde värsta roliga dansen till killarnas låt. haha, så jävla kul. kanske lägger in en vidio på den senare. :p  nu är jag hemma och har precis pluggat klart till spanska provet. satsar lätt på mvg. :) får hoppas på det bästa. ska sova nu, är skit trött. sov gott !

/ jela <3


måndag

hade matte prov idag, det gick väll bra. sen så hade jag en redovisning som jag inte hade tränat på så det gick skit dåligt. innan repet med nora och dahlman träffade jag ellinor och vi mötte uppå lisen fisen vid slussen. haha, fy fan vad jag hatar dahlman och nora som fan. haha, dom har sakt till oss att som professionella dansare kommer man i tid. haha, och gissa vad dom har gjort de tre senaste gångerna. kommit 15 - 30 minuter sent. fy fan, och sen så säger dom att man inte får ha tuggummi under lektionen men dahlman går runt med 11 snus prillor under läppen. haha, sorgligt som fan. plus att som är såååååååååååååååååååååååååååååå jävla dåliga på att dansa. och dom hittar på att dom jobbar bara med professionella dansare, och även utomlands. hahahahahahhaha. så jävla kul. ska äta wok nu. fett gott. sen ska jag typ plugga lite. yes sommarlov om typ tre veckor. fan va skööööööööööönt !

/ jela

bikini

Jag ska köpa nya bikinisar men jag vet inte vad för bikini jag ska köpa. :/
Jag hade tänkt köpa en bandeau bikini från h&m men jag vet inte vilken färg. rosa, vit eller svart?
Så här ser dom ut:


 
sen så har jag också tänkt att köpa en vanlig trekantsbikini. och den får bli rosa om inte bandeau bikinin blir rosa, :)

/ jela


söndag

idag har jag dansat hela dagen. från 13.00 till 21.00. med bara en enda paus. fast som tur va så var den 2 h lång. :) då åt jag pizza med julia som vanligt. as gott. nu har jag precis pluggat klart till matteprovet jag har imorgon. jag började plugga på det idag, men jag får hoppas att det går bra. :/

på väg till dansen med nattis.




jela och ellinor visar runt lite på külhers. :)


/ jela

hahaha,

skrattade så jag kissade på mig i  slutet ! spola fram till mitten.

misslyckat

filmer från fredag- och lördagkvällen. uttråkade typ.

det går lite bättre för mig och lina än för mig och nattis i fyrkanten. :)




lägg märke till att jag skrattar som en bebis. :/


/ jela

lördag



/ jela & ellinor

Rix fm

vidios från rix fm igår.


lite tidigare när det fortfarande är ljust


jag filmar från nattis axlar



bästa låååååååååååååååten under kvällen. :)
NÅÅÅÅÅÅÅÅÅGON SJUNGE AS FALSKT. HAHAHAHAHHA!!!!



skriver vad som har hänt på under dagen(fredag) ikväll,

/ jela

torsdag,

as skön dag. hade två lektioner på morgonen och sedan åkte vi någonstans med klassen för att typ öva på vad man ska göra när det brinner. vi fick typ först sitta och frysa ihjäl på ett berg när vi lyssnade på en brandman som snackade om massa olyckor. fett hemst. sedan fick vi gå genom ett rum fyllt av rök. efter det fick dom som ville släcka elden på en brinnande gubbe. asså dom tände på en tyg gubbe och sedan fick jag släcka honom med en brand filt. :p as kul. fast det roligaste va när jag fick släcka elden med en brandsläckare. :P haha. efter gick vi till skolan och åt lunch och sen hade vi bara en lektion till. nu har jag precis druckit hallon och blåbärs smoothie och lite ben & jerrys. kakdeg :) nu ska jag plugga lite och senare ska jag gå på rix fm med nattis.

/ jela

:)

heeej, as trött. jag hade uppdansning idag. va as nervös innan, det gick sådär. haha, jag fick typ ingen luft. efter gick jag till västis och dansade street med nora och dahlman, asså så jävla tråkigt. man stör sig så mycket på dahlman. hata.. sedan hade vi modernt. nu ska jag äta och sedan plugga till engelska provet. de känns faktist som om det kommer gå ganska bra. :)

/ jela

måndag

skoooola igen. :/ vaa as trött. somnade nästan på matten. efter skolan dansade jag på kungsan med kühlers. det gick inte så bra men skit sammma, har precis kommit hem och ska äta nu.

dangens outfit:

image19

känning: svea

kofta: ginatricot

tights: h&m (tror jag)

/ jela

söndag

idag gick jag, nattis och ellinor upp klockan åtta. höll på att somna i frukosten. vi dansade klockan 9.30 - 11.00. sedan hade vi två timmars paus innan nästa danslektinon. i pausen solade vi i parken vid tegnerlunden. efter den andra danslektionen hade vi en timmes paus och då solade vi i vasaparken. på den sista och tredje lektionen höll jag påå att somna stående. va as trött. efter allt dansande gick jag och ellinor hem till mig och sedan tog vi en mjukglass med nötkross. asa gott! nu ska jag plugga till engelska provet som jag har på fredag, kommmer inte orka, men måste. längtar tills jag får gå och lägga mig.

/ jela


natt

jela och ellinor här. är hemma hos mig (jela) nu. natti är också här. klockan är typ halv tre, vi måste sova nu, för vi ska dansa halv tio imrogon bitti. :( hata. eftersom lisen och hennes kompis fyllde år så gjorde vi en lite överaskning. lisen va med sina kompisar från värmdö hela dan, dom gick typ på stan och så. sedan på kvällen åkte dom ut till en udde på värmdö. och dit kom vi utan att lisen och lisa viste. hade gjort tårtor och tagit med marsmellhows som vi grillade. lisen och lisa blev ikastade i vattnet och tårtora blev använda till att mosa i folks ansikten. vi satt där i alla fall och hade fett chill. vi tänkte bada men det blev aldrig av. :P sedan tog vi tolv bussen in till stan och kom hem ca 00.30 - 01.00. nu är vi as trötta och ska sova. :)

/ jela och ellinor <3<3


soligt ute

idag är det lördag och har precis kommit hem från emma, väntar på natti, hon ska snart komma hit. tänkte att vi kunde åka ut med båten en liten stund, det är ju så jävla varmt plus att man vill ju inte se ut som en blekfis. sedan ska vi dansa klockan 16.30. tänkte ha köpt två bikinisar till dess. en rosa, vit. och en svart. eller är inte säker om jag ska köpa den. ska nog ta en dusch nu, innan nattis kommer.

/ jela

freeeeeeeeeeeeeeeeedag

tjenis, äntligen fredag har glömt att skriva lite. :P nu är jag hemma hos emma med en annan emma och yana. har vart på en as dålig bio, eller det var bara jag som tyckte men aja. :P haha, nu gör vi mat och lyssnar på hög musik, fett chill. kanske ska gå ut ikväll men är inte säkra. hare bra,

/ jela <3

skolan

är i datasalen i skola, har spanska här. jag tror jag har blivit alergisk mot pollen. :p skriver igen när jag kommer hem. <33 :D

/ jela

tisdag

jaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaag har inget liv den här veckan känner jag, puuuuuuuuuuuuuugg ! jag tror jag börjar bli sjuk också för jag är as förkyld, nyser hela tiden, plus att nu på kvällen fick jag ont i hals jäveln. hoppas bara att jag inte har halsfluss eller nått sånt. och idag höll jag på att dö hela dagen för det kändes som mitt huvud var fyllt med sand. hade skit ont i huvudet. :/ ska ta och sova lite nu, men jag får panik för jag har inte börjat plugga på geografi provet jag har på fredag, juste nu hinner jag bara tänka på fysiken. vet inte ens om jag hinner börja plugga på geografin imorgon, :S och i så fall har jag bara en dag på mig att plugga. paaaaaaaniiiik! måste sova nu.. :) <3

/ jelis

mååååååååååååååååååååndag

hata hata hata måndagar. då har man en hel skolvecka framför sig. :(  jag orkar inte. sitter typ och pluggar hela nätterna för att jag har så mycket plugg och repen gör ju att jag kommer hem skit sent. klockan är över tolv nu och jag måste fortsätt plugga. :/ pluggar en timme till sen måste jag sova.

söndag

paaanik! jag har as mycket plugg. tisdag: geografi prov. onsdag: spanska och engelska läxa. torsdag: fysik prov och biologi läxa. fredag: geografi redovisning, spanska läxa och engelska läxa. aaaaaaaaaaah :/ plugga nu..


/ jela


Mitt liv för tillfället - Ellinor

PLUGGDANSPLUGGDANSPLUGGDANSPLUGGDANSPLUGGDANSPLUGGDANSPLUGGDANSPLUGGDANS

Ellinor

Var vill du vara nu: New York
var går du i skolan: Kulturama
var är din mobiltelefon: på min klender som ligger på databordet
var är din mamma: nånstans här hemma
var sover du: i en säng
var handlar du mest: fika,mat, godis, glass, kläder, etc.
var fick du tag i tröjan du har på dej: den låg på min säng när jag kom hem
vart åkte du senast bil: till dansen i morse
var i ditt rum är du: jag är inte i mitt rum

Vad
vad åt du senast: Sushi
vad drack du senast: coca cola
vad är det för färg på dina byxor: jag har påmig ett par svarta tights
vad är den närmaste saken som är blå: en plastficka
vad gillar du mest med skolan: när vi har lång så man kan gå ut i solen och äta glass!
vad har du på fötterna: ett par rosa fårskinns tofflor
vad är din favorit färg: vit
vilken film såg du senast: nån as dålig film på tv igår kväll som jag inte ens kommer ihåg namnet på...
vad hör du just nu: duchen

Har du någonsin
sovit i en annan säng: jaaa!
tyckt att din kusin är het: ja
kört över hastighetsgränsen: nej, fårinte köra 
målat om ditt rum: ja, (fast inte själv)
dansat framför en spegel: ehh, typ varje dag
fått hicka: dum fråga
stulit pengar från en kompis: nej
hoppat in i en bil med folk du just träffat: ja
smugit ur ditt hus: ja.
haft känslor för någon som inte känt detsamma: yes
strulat med en främling: mm
saknar någon just nu: mio

Vem:
vem är i rummet med dig: ingen
vem fick du senast sms av: natti
vem tänker du på nu: TOM!
vem pratade du senast i telefon med: mamma
vems hus var du senast i: förutom mitt, så nattis  
vem är din favoritsläkting: farfar, farmor och kusinerna
i din skola går dig mest på nerverna: ostbågen.kanske nån mer...

lördag/söndag

det här skulle vara skrivet på lördag men nu när jag tittar på klockan så är den över tolv så det är söndag. :) i fredags efter jag kommit hem från amanda dansade jag och sen drog jag, nattis och ellinor hem till nattis. vi åt middag på donken, as gott, och sedan drog vi till hagaparken. träffade några trevliga typ 90:or / 89:or där. vi somnade typ tre men jag vaknade klockan fem och var as pigg, jag önskade då att klockan var åtta, :/ haha, stört. tillslut somnade jag om och vi vaknade plågsamt klockan åtta på morgonen för vi skulle ha tidag dans. helt cepe nu med alla reptider. efter den tidiga danslektionen hade vi typ fyra timmars paus. så då gick vi till donken på rådmansgatan. satt ett par as snygga 90:or där!! eller en va snygg. :P dom gick typ ut och lekte med en boll eller dom satt på en bänk typ. så allla bestämde att jag skulle få trehundra fucking kroner om jag gick utr och la mig i deras knän. haha, asså jag va as nära på att göra det med fan,. vågade inte, ångrar det fett mycket nu. sen efter dansen gick jag hem själv för jag måste verkligen plugga, två prov nästa vecka. såå den här lördagkvällen har jag suttit hemma och pluggat. fan, får ångest. aja, nu är jag i alla fall stolt. :P haha, och nu står jag här. måste fan sova, har inte sovit ett skit den här helgen plus att jag måste upp tidigt för jag ska dansa kl: 10.30. juste, får inte glömma bort att jag faktist tjänade 100 kr idag. haha, jag fick dom bara för att jag gick fram till fem okända människor på stan och kramade dom. haha, fett bra ju. men ska sova nu. tjingeling. ;)

/ jela

grönan

här kommer mina och amandas filmer från grönan.

haha, skrattkammaren. skrattar fan mer nu än dåå.
 


amanda klättrar upp i lustiga huset. hhaha!
 


favoriten säger jag bara,

fredag

fredag jag är hemma hos amanda. :) igår va vi på grönan, det var helt okej. men jag känner typ att jag har växt ifrån grönan. :/ förutom alla fjortisar som var där så kryllade det av zigenare. fullt, jag skojar inte. finska zigenare. några hotade typ julia och hennes kompisar att dom skulle döda dom. :/ vi åkte hem ganska tidigt för vi tröttnade. när vi kom hem till amanda så gick vi slingade amanda mitt hår. men vi sket i hatten för vi orkade inte och då smörjde amanda in min hårbotten med flingmedel så det är typ aaaaaas ljust i hårbotten och mörkare i resten av håret. :S aaaaaaaaah !! panik. sen gick vi ut en liten stund tittade på film och nu på morgonen äter vi frulle. laddar upp lite filmer från grönan senare,

/ jela

RSS 2.0