Tisdag

spanska prov idag. gick skit dåligt. :/ men en bra nyhet är att jag kommer inte kunna gå i skolan resten av den hära veckan. jag har rep till lilla mel. neeeeeeeej, jag har inte sökt in men en låt, haha. jag är bakgrundsdansare som vanligt. :P det ända problemet är att jag glömt bort att ta ledigt från skolan. :S får väll vara "sjuk" eller något. alla trodde att jag skolkade idag för att jag gick efter provet och jag glömde bort att säga någon i klassen att jag gick. :P haha, aja. måste sova. pussar jela


Slut på det sköna

hej bloggen. nu är helgen slut igen. har inte bloggat något under helgen men jag har vart riktigt duktig. i fredags pluggade jag! sedan i lördags sov jag hos nattis. vi lekte typ med aston hela kvällen. en skit söt hund som vi tog hade om från lör - sön. haha, den bajsade på nattis balkong och kissade på mattan. :/ vi gick ut med honom precis innan men då vägrade han kissa. (?) haha.



idag(söndag) har repade jag först på svt sedan gick jag och marcus och åt på donken(åt på donken i lördags också :S) sen dansade jag igen. haha, innnan dansen gjorde jag något jääävligt sjukt! jag fick 50 kr för att gå med nerdragna byxor runt hela tegnerlunden. och vad gör man inte för lite pengar. jag höll på att dö men som tur var var det bara pansionärer och småungar som såg mig, det roligast av allt var att det var en liten kille som typ veva ner fönsterrutan på bilen och satt och skratta och peka. han var typ sju år. hihi. julia filmade allt, men jag vet inte riktigt om jag tänker lägga in videon, får se. haha.

/ jela


Torsdag

hade roligt på matten idag som vanligt. så hilma skönt, man kan göra vad man vill. vår mattelärare bryr sig inte direkt. haha, jag och lorinde låtsades börja bråka och typ sprang runt och slog varandra och sedan typ la vi oss ner på golat och "började gråta". snacka om att robert(lärare) är lättlurad. han trode seriöst på oss.

början av "bråket" haha:


lite senare, JAG ÄR OSERIÖS!


/ jela

Saknar min lisen fisen

åååhh, gud vad jag saknar lisen. har inte träffat henne sen hon bröt benet och lite till. och nu, nu har hon äntligen tagtit bort det där jäkla gipset! jaa, hon bröt benet för att hon ramlade på moppen. hihi. stumpan då. kommer ihåg hur skönt jag tyckte det var när jag tog bort mitt gips innan sommarn. hoppas att få se dig snart igen gumman. älskar dig <3




Onsdag

idag efter skolan kom nattis hem till mig. vi hade skit tråkigt så vi fyllde kondomer med vatten och kastade ut genom fönstret på folk som gick på gatan. haha. fast vi kastade bara en. vi träffade den precis framför ett ungt par. haha, vi höll på dö av garv för dom blev så jävla rädda! sedan gick vi och fyllde en till kondom och när jag tittade ut genom fönstret var det en man som stog och kollade rakt upp på mig. blev fan livrädd så jag väntade och tittade ut igen en minut senare och då stog han kvar där. nästa gång jag tittade ut så stog det fyra personer och kollade upp och skrek något åt oss. :/ jag och nattis blev as rädda för som hade sätt när vi kastade den första. :P sedan åkte jag och nattis med mamma och pappa och åt "OS-midag". det var typ mat som skulle tävla i OS. fast jag och nattis tyckte verkligen inte om den!
 
/ jela

Tisdag

hade redovisning idag i skoan. skit pinsamt! alla bara satt och skratta och jag fattade ingenting förns efter då alla berättade att det stog MENS i min panna. haha. hade en overhead bild som det stog fransk-klassicismens och då fick jag just dom fyra sista bokstäverna, mens, i min panna. :/ haha.

jag och ellinor har inget att göra så vi sitter och söker på bajs, kolla vad som kom upp:


Tiden går fort när man har roligt

Ellinor här. pluggar... skit tråkigt . egentligen borde jag sova eftersom jag börjar 8.00 imorgon, så snart ska jag väl ta och röra mig mot sängen. Men först måste bara skriva av mig lite innan jag somnar. Är de bara jag som tycker att tiden börjar gå så fort. Jag menar var det inte precis skolavslutning. Man tog farväl av alla och skulle ge sig in i en förväntasfull sommar som man så länge väntat efter, och nu är den bara över hösten har kommit och stockholm har blivit sitt vanliga gamla gråa, tråkiga ja igen. Och nu sitter man här i kylan, snart blir de vinter vilket iof ska bli kul men bara för skidornas skull, och sen är det en oändlighet kvar tills det blir sommar igen. Jag är nog verkligen en sommarmänniska trots allt. visst  de finns vissa mysiga saker med hösten, när löven har fallit och det blir sånt där mysigt höst väder men hur länge stannar de, inte speciellt länge! för sen kommer slasken som största delen av vårat år består av. Den värsta tiden, den gråa, blöta, kalla tiden, fy!! jag får rysningar i hela kroppen bara jag tänker på det. Jag längtar verkligen inte. kunde sommaren bara inte hållt i sig lite längre :( sov gott mina vänner <3 puss och godnatt

Helt störda

haha, jag dör. det här är bara något systrarna andersson kan göra. fattar inte vad dom får allt ifrån. lyssna på amandas härliga kondis/garv! helt sjuuuka.


One missed call

igår var jag bara hemma med nattis, linnea, kyra och felicia. vi kollade på en skräckis och sen satt vi typ uppe hela natten och garvade åt.. jaa,  hahaha! somnade allihopa i en säng ända liten säng, snacka om att det var varmt.

i morse kunde jag knappt gå upp. var tvungen att gå upp klockan nio och dansa klockan tio - tre. JOOOBBIGT! vi fyra åkte jag till min lilla farmor som fyllde år. jag sov hela tiden förutom när vi åt midag och efterrätt. kunde liksom inte hålla upp ögonen. jag åt sex skålar vaniljglass med varma hallon! :S


Fredag igen!

skönt. äntligen fredag. :) idag så blev jag och emma utsparkade från min äckliga balettlektion. asså shit vad jag hatar balett. det är absolut det tråkigaste som finns. så därför var jag och emma typ skit sura och trötta på lektionen idag.

- Ni får gå ut här ifårn, jag vill inte ha er här..
- ....
- om ni är så trötta så vill jag inte se er, ni får inte vara här. gå och vila er i omklädningsrummet istället. ut med er!
- ...


haha, jag och emma vägrade gå ut och sa inte ett skit.

- Då går vi vidare till nästa övning.

 jag börjar gå in mot mitten för att vara med.

- Nej Daniela jag vill inte se dig!
- NEMEN DÅ GÅR JAG DA!!!!!!!!


dörren smäls igen.

ehh fy fan vilket jävla utbrott jag fick! fast ärligt talat så blev jag och emma as glada över att vi slapp resten av lektionen. :D haha.

kvällens planer är bara att träffa nattis, får se vad vi hittar på. :) <3

/ jela

Boy Shakira

aaaaaaaaaa, kollade precis på America's got talent. jag döööör!!!!! Boy Shakira, XD hahahahaah! så hilma gullig.



We love Chris

haha, hittade två videos från språkresan. jaa man kan ju säga att jag hade kul på den här lektionen. lyssna noga. vår lärare Chris sjunger något. hhaaha. han är ju bara för sööööt!




jaaa, ni lär ju se vem av dom som är Chris!

/ jela

Sockerkaka

igår somnade jag i soffan efter midagen. as skönt. sen vaknade jag klockan tolv på natten och trodde att klockan var tolv på dagen och jag hade missat skolan, haha. jag är alltid så hilma borta när jag vaknar. :P

nu sitter jag här hemma hos ellinor och hon har bakat sockerkaka. suuuuuper goood! vi försöker plugga sedan ska vi åka hem till mig och sova där. :)


Helgen

har inte haft tid att blogg under helgen. har inte så mycket att berätta. i fredags så gjorde jag inget speciellt. satt hemma framför tv med marabou. :P på lördagen åkte jag felicia och ellinor på fest i enskede. vi kom typ hem halv tre fast vi skulle vart hemma halv två. :/ några randomkillar började typ bråka med varandra p.g.a. mig på vägen hem. usch! allt var helt jävla kaos! :( men det slutade iaf bra ganska bra. taaack henke! :P har dansat hela söndagen som vanligt. äckel skoooola imorgon igen. haaata! mm, åt min favvo till middag. biff med bearnes.




haha. på dansen. the black and the white sperm


/ jela

Idrottsdag

hade idrottsdag idag. vandring!!! vi hade vandring!? kul liksom.. vi gick typ en mil eller något sånt, skit tråkigt. efter idrottsdagen åkte vi hem några till lorinde, jag åkte hem vid fyra. ellinor kom hem till mig, vi soooomnade. var så jävla tröött. när jag vaknade trodde jag att det var morgon. haha. så jag gick in i badrummet och typ började fixa mig.. sedan när jag gick ut i köket för att "äta frulle" så ser jag att pappa håller på att laga middag. haha, jag fattade inte ett skit!

sedan fick jag nyss reda på att amanda har färgat håret brunt igen(jag tycker hon är finast i brunt) och hon har tagit bort sin tandställning. fy fan vad avis jag blir, nu kommer ju hon ha världens finaste tänder!!!!

/ jela

Sverige!

kom precis hem. har vart och tittat på fotbollsmatchen i råsunda. sverige - ungern. 2-1 till sverige! haha. yeeees! jag och ellinor fick gratis biljetter av nattis. :) så nu ska ellinor sova här eftersom hennes gymnasium är så himla när mitt kära hem. ;) sooooov gott. ääääääälskar sverige!!!


tiiisdag

skola igen.. tråkigt tråkigt tråkigt.
måste bara säga att beata är världens roligaste. eller sjuuukaste och stöördaste. älskar din humor gumman. men det vet du ju redan. 99 % av allt hon säger är ironi, och det sjukaste av allt är att man inte fattar att hon driver med än.
saknar dig.


nattis och beata i jersey,

/ jela

Sjuk

jag är sjuk. :/ hemma från skolan. :) lagar skit goda pannkakor.

pannkakor med sylt på <3


/ jela

Söndag

vaknade ganska sent som vanligt. vid ett drog jag till min kusse som fyllde år. fuskade med mitt jävla sockerförbud igen, åt tusen bullar och tårta. :P gott som fan. sedan restan av dagen har jag dansat.. först hip hop, sedan hjälpte jag till med med lilla pardansen och det kommer jag då göra resten av terminen, sedan direkt efter hade jag egen lektion med stora pardansarna. nu är jag äntligen hemma och hade faktist tänk att försöka att gå och lägga mig ganska tidigt ikväll, men vi får väll se hur det blir med de där. :P

/ jela


Helt störda!

dom här tre är heeelt jävla störda. haha, julia till vänster, amanda i mitten, lillasyster till höger. kolla på amandas miner asså. man döööööör! XD <3

 

dagen planer:
nattis kom nyss hem till mig. vi ska träffa beata klockan halv sex och fika en stund. får se vad som händer ikväll.

/ jela

Glass

har redan ätit upp maraboun så nu ska jag börja på nått annat, glass.
häagen-dazs. liten och tjock är vad jag är!


Marabou

svullar.. trycker i mig choklad, marabou. så jävla gott.
vet att jag har sockerförbud men just nu skiter jag i det!


/ jela

Äntligen fredag

hej bloggen. det har vart en lång dag. somnade under danslektionen. haha. vet inte hur men sov iaf i 15 min mitt under lektionen. :P ikväll ska jag vara med nattis, vi vet inte riktigt vad vi ska göra än men vi kommer väll på nått roligt. (: det kanske bara blir en filmkväll.. ska snart äta middag, köttfondue. skit längsen jag åt det. men gott ska det bli!



/ jela

Idol

haha, stört skön..

 

men måns var skönast,  han sa något om att han hoppades att han skulle få höra något matnyttigt, och hans jävla miner asså. han var ju bara för gullig när han sjöng jag trivis bäst i öppna landskap!

/ jelis

torsdag snart fredag..

nemen kolla vad jag hittade på julias blogg.
fan vad gulliga vi var amanda..


två år sen, thailand


saknar er tjejer, celina och linda. <3

nu ska jag titta lite på idol. :)

/ jela

Dagboken

kom precis och tänka på världens gulligaste film nånsin! "Dagboken" om man inte sett den så är de verkligen ett måste, den e så himla fin hela filmen. blä vad man önskar att sån kärlek fanns på riktigt. Det kanske de gör, men inte vad jag har fått uppleva iaf :( men om nån inte har sett den så se den!!!! puss på er, sov gott <3 // Ellinor


Björnen

åååååh, fy fan vad gullig. jag, ellinor och marcus satt på t-banan hem från dansen. asså guud vad gullig, det satt en "björn" där. jag döör. han var typ tjock och skäggig i hela ansiktet. sedan satt han och verkligen GLUFFSADE i sig en stor macka, och helt plötsligt tar han fram en kavjar tub och trycker på kavjar på den enorma mackan. höll på att dö av garv. och sen satt han och pratade med sig själv. och sen så kom vi till t-centralen, och då började han att gå av jättesent så han FASTNADE i dörrarna. asså ite nog med att han knappt kunde gå genom dom när dom var öppna. asså fy fan vad söööt! fast det var det bara jag som tyckte dåra, men ändå! :)

// jela

Skolan

sitter i biblioteket i skolan och försöker göra ett skolarbete. går inte så jävla bra kan jag säga. aaasa tråkigt, ska göra redovisning om litteraturhistoria. fyy fan.. måste fortsätta nu för att jag måste hinna klart till nästa vecka. orkar inte hålla på å jobba hemma och skit. slutar halv sex idag. min tidigaste dag i skolan är liksom fem, helt stört! :(

/ jela

Foundations

sitter och lyssnar på kate nash - foundations :P gillar fel persson, agian. eller nä de gör jag inte, skärp dig! har lärt mig att man ska försöka til max att få de man vill ha, sen e de ju synd om man inte får de, men då e de väl bara att gilla läget lixom. man kan ju aldrig veta innan om man inte kan få de om man inte ens försöker ^^ am I right or am I right lixom! so, har förresten träningsverk i rumpan, inte de skönste kan jag säga! men de går över :( men jobbigt är de. ska väl sussa nu tror jag för inatt fick norpan inte alls mycket sömn, så sleep well my friends :) <3<3 // Ellinor

seg dag

helt vanlig tråkigt dag. albsolut ingeting har hänt. :/
skola, skola och ännu mer äcklig skola.
kom att tänka på hur mkt jag saknar jersey och alla människor. :/ <3


hade böghög med alla killarna, haha. man kan se mitt rosa, feta ärsle sticka upp där. jag kvävdes som fan, stackars dennis som låg underst. haha. rätt åt honom föresten. :P


"BB" med sin jävla fjäder bh.


saknar alla skåååningar!! <3


och självklart saknar jag den underbara surfingen!


haha, inte så stora vågor, men jag står iaf. :P



haha, beata frågar om det finns varmkorv på donken i england. haha, hon skulle ha sakt chickenheads, please. haha, men hon bytte. :P saknar din humor gumman.

/ jela

al fadji

haha, lugnt mitt favvo avsnitt!


/ jela

RSS 2.0