Soligt har!

hej kara lasare. morgon ar det nyar. undrar vad ni dar hemma kommer gora da? kanns lite trakigt sa klart att inte kunna fira nyar med er dar hemma men jag koimmer nog ha riktigt kul har bort med! jag kan tyvarr inte lagga upp nagra bilder pa hur jag har det har borta eftersom att jag inte kan lagga in bilderna pa datan, jag sitter ju pa ett internetcafe. me jag ska forsoka ta sa manga bilder som mojligt sa jag kan visa er nar jag kommer hem, vilket ar den 13:e. idag har jag iaf spelat mycket vollyboll och fotboll. de bra ar att jag far lite traning pa kopet. :P har brant mig som fan av baksidan av kroppen. kan knappt sova for att det svider sa. och alla tusen myggbett gor ju inte precis saken battre. hoppas ni har det lika bra som jag har det har. puss puss!  

Internertcafe i thai

hej alla blekfisar. haha. hur har ni det? jag har det super. har ar klockan sex medan ni typ precis har gatt upp eller natt. de tva senaste dagarna har jag bara solat, badat, spelat fotboll, spelat vollyboll och njutit av den varma harliga solen. min julafton var lite halvt konstig, inte som vanligt alltsa. kanns ju jattekonstigt utan julgran och julbord o allt. for tre dagar sen dok vi med tuber och sant pa 18 m. det va skit ballt. VI SAG EN HAJ! fatta jag var tre meter fran en 2,5 meter lang haj. fast den var ju inte farlig om man inte gjorde den nagot men det var fett coolt anda. haha. har bara fyra dagar kvar nu pa koh lanta sedan drar vi vidare till en massa olika oar och sen slutar vi med att shoppa ihjal oss i bankok. jag ska beratta om hela resan nar jag kommer hem. ikvall ska vi aka in till stan och ata plus kanske shoppa lite. far se om jag hittar nagot jag verkligen vill ha. annars tanker jag spara mina pengar till bankok. hoppas ni har det bra dar hemma i varmen. haha, skoja. puss pa er. saknar er massor! <3

I Thailand

heeeeeeeeej!! nu ligger jag på stranden med pappas bärbara data. jag är i koh lanta nu kom hit igår. innan varjag i bangtao som ligger i phuket. det är svin varmt här svettas ju som ett jävla djur. jag har bränt mig ganska mycket. brände mig igår då vi åkte en 3 h lång båtresa och hela vägen låg jag och solade. har kliat sönder hela min kropp också. har myggbett över allt. :/ ikväll ska vi shoppa. shoppade lite i phuket också men jag vill inte shoppa så mycket nu för i slutet ska vi åka till bangkok. så jag vill liksom spara pengarna dit. saknar er alla där hemma. ska ta ett dopp i havet nu innan jag dör av solsting. haha. ville bara göra ett kort inlägg så att ni vet att jag lever. :P berättar om hela resan när jag kommer hem för nu vill jag bara njuta av värmen. nej nu hettar min rygg snart sönder. måste baaaaada innan jag brinner upp! puss på er, saknar er! <3

Thailand here i come!

hej då allaihopa. nu åker jag iväg till arlanda. kommer sakna alla! :( men vi ses ju igen om en månad. är i thailand från den 17/12 till den 12/1. tiden kommer iaf gå väldigt fort för mig.
AMANDA, SIST DEN TILL THAILAND FÅR ÄTA BAJS!

nattis, ellinor och lisen kommer sakna er mina bästa vänner. <3

(ellinor, lova att blogga medan jag är borta. men jag kanske kan göra ett inlägg då och då)

MEN NU SKA JAG NJUTA, PUSS PÅ ER! <3

Hej då Sverige

nu är det sju timmar kvar tills jag sitter på planet. woohow. och på torsdag när alla ni här hemma i sverige sitter i skolan kommer jag ligga och glassa på stranden. haha. som sagt måste jag gå upp klockan 03.00 i natt typ så jag skiter i och gå och lägga mig. ska ta det lugnt, käka massa goda saker, tänka på hur mycket jag kommer sakna alla, tänka på hur bra jag kommer ha det, duscha, måla naglarna med mitt knallrosa nagellack, raka benen och framför allt PACKA FÄRDIGT! haha, jag tar alltid allt i sista minuten. har liksom inte ens packat färdigt min stora resväska. men det går snabbt. här kommer lite bilder från när jag var i thailand för två år sedan, år 2006.


jag och bästavännen dyker



phuket



i hotellets pool på koh lanta.
amanda på madrassen och jag med... ett cyklop haha.



koh lanta

som sagt alla bilder är från år 2006.

Stylebystars.com

Hittade världens sötaste klänning på stylebystars.com. gå in och kolla dom har jätte fina saker.

Design av Lauren Conrad.


Daniela åker till Thailand imorgon, Är riktigt avundsjuk. Kommer sakna henne så mycket! Men hör av dig tjockis! <3

// Ellinor

Sista shoppingen innan thailand

idag köpte jag det absolut sista innan thailand. hade julshow idag också. kommer verkligen sakna allihopa som fan. men skönt ska jag ha det nu i en månad. eftersom jag ska gå upp klockan 03.00 i natt för att hinna med planet känner jag att det verkligen inte är någon idé för mig att gå och lägga mig. ska sova lite på flyget istället eftersom att resan kommer ta ett dygn. så förbered er på flera blogginlägg inatt. jag kommer iaf göra ett inlägg i kväll/i natt. :P


armband från h&m 49:-



knallrosa nagellack från kicks 25:-
perfekt när man är brun, har tappat bort mitt gamla. :P

vi hörs lite senare ikväll, puss <3

2 dagar kvar!

nu är det bara två dagar kvar tills jag och amanda sitter på planet mot thailand. ååh, det ska bli så skönt.
idag slutade jag halv två och direkt när jag slutat träffade jag nattis på stan och köpte lite grejor. sedan träffade vi ellinor och åkte till karlaplan för vi skulle till maxim teatern eftersom det är julshow där imorgon. så innan repet på maxim åt vi på donken, gott! så det här köpte jag idag:


enkelt linne från h&m 149:-



klacksko från h&m 398:-

vem e snubben?



Fredagskväll påväg ut till nacka på partaj. för övrigt världens segaste buss, ångra att jag inte tog med matsäck!
jag är bakom parriset, men med vem de är frågan??? och framför paraplyet en trogen vakt/vän ida. nej sanningens ögonblick nu! jag bytte faktiskt om. Grejen var att jag inte visste att jag skulle följa med men sen när vi var påväg hade jag inte fixat mig överhuvudtaget, så de blev ett snabbbyte på bussen. hihi. Men de funka. Ska slagga snart eftersom jag sovit typ 4 timmar inatt, fråga mig inte varför! <3 / Ellinor

Ny design!

den nya designen är klar som ni kanske ser. jag vann den från www.rosamoped.blogg.se. är faktist jättenöjd. men ser tyvärr inte den bakre bilden på ellinor bara.


Söndag

dans, dans, dans.. idag har jag dansat på kühles från 11.00-17.00. vi har repat på julshowen som är på tisdag och onsdag, men jag hinner bara vara med på den som är på tisadg får jag åker på onsdag morgon. skita jobbigt att dansa så mycket idag eftersom jag inte sov något igår kväll. nu ska jag duscha och ville bara visa hur min och ellinors nya design på bloggen kommer se ut. kanske hinner få upp den innan thailand annars kommer den väll efter. tryck här: http://rosamoped.blogg.se/prov/ 

Vaxa benen!

fyyy nu ska nattis vaxa mina ben eftersom jag åker till thailand (tjatar om det hela tiden, jag vet men det får ni stå ut med) på onsdag. haha. jag vill egentligen gå ut i kväll men jag vet inte om jag orkar, får se. idag gick jag först på stan med amanda som köpte julklappar. jag hittade ett par skit snygga klackskor från h&m men köpte dom inte. sedan lite senare gick jag på stan med nattis och då bestämde jag mig för att jag skulle köpa dom men när jag kom till h&m var dom heeelt slut. blev jätte ledsen. men däremot köpte jag det här:


tjocktröja från ginatricot 149:-



chinos från ginatricot 199:-



stora silver ringar från ginatricot 49:-


Lördag

hej bloggen. jag och amanda har precis vaknat och ska snart gå ut på stan. jag behöver köpa lite grejer till mig själv medan amanda behöver köpa presenter för hon har "lilla julafton" idag vilket jag hade förra lördagen. idag är det 4 dagar kvar till vi åker till thailand så snart måste jag börja packa. :P här kommer lite bilder från gårdagen (kommer lägga in lite då och då):


öppningen. fy fan vad ola var ful asså. kolla på han, för korta byxor, gula strumpor och skor, gul tröja och värst av allt var nog hans krulliga hår.



min och amandas favoritbild. så här nära stod vi! men det jag gillar med bilden är robin b medan amanda gillar johan.



omg, titta mitt huvud är ju för fan lika stort som lolous högra patte. haha



kevin sjunger vinnar låten (så här bra platser hade vi :P)



amanda sitter och pratar med henrik palm medan jag fota. haha


så det får räcka för nu. puss


Idol 2008

jag och amanda har precis kommit hem från globen och nu sitter vi och käkar glarre. dagen har vart skit rolig. först gick jag i skolan till klockan ett och sen åkte jag hem och väntade på amanda. när vi gjort i orndning oss gick vi och käkade på donken. det var as kul. för helt plötsligt när vi satt och åt så kom en tjej fram och lämnade en lapp och gick där ifrån. vi fattade ingenting och både jag och amanda trodde att hon jobbade på donken och typ lämnade kvitto eller något. sedan när jag tittade på lappen stog det:

Får jag chans på dig? <3 (från killen i vit mössa, 92:a)
sedan fanns det tre rutor, i en stog det JA, nästa NEJ och den sista ABSOLUT
jag och amanda tittade oss runt och såg ett gäng killar som satt med den där tjejen. jag började as garava, kryssade i ABSOLUT och gick till deras bord och lämnade lappen till killen i vit mössa. sedan kom en av de andra killarna fram igen och sa att killen i vit mössa också ville ha vår msn, facebook och pa. hahaha, det var riktigt kul asså.

sen så åkte vi in mot globen. och vi hamnade precis vid scenkanten. asa bra! det ända dåliga med den platsen var att det var en jävla tjej som spräckte min vänstra trumhinna med hennes pipiga röst. redan efter första numret får amanda en massa sms om att hade vart med i tv två gånger. amanda var helt jäva galen, hon älskar johan palm, men jag hatar honom. asså jag vet inte hur många gånger hon gick fram till honom. och typ under hela idol satt hon och tittade på honom istället för på kevin och alice. jaa, johan och alla andra artisterna som åkte ut tidigare satt precis bakom oss. :P jag har alltid hejat på kevin under hela tiden men ikväll ångrade jag mig.. alice var lätt bäst ikväll! när amanda följde efter johan spanade jag mera in robin b. asså herregud, blev helt kär. jag har fan alltid tyckt att han är ful men nu när jag såg honom på live höll jag på att dööö, asså jag lovar han är mycket mycket mycket snyggare i verkligheten. haha. träffade hanna b och hanna h också. mina gamla barnsdomskompisar. åååh, blev jätteglad och se er tjejer! <3

efter programmet var alla artisterna uppe på scenen men henrik palm satt kvar ensam på "vip platserna" så jag var tvungen att följa med amanda till honom. haha, hon satt och pratade med honom i 20 jävla minuter medan jag stod och fotade som en idiot. han måste ju trott att jag var helt dum i huvudet. men han verkade gilla amanda. nu vet vi hemligheterna om familjen palm som INGEN ANNAN vet! den ni. han berättde ju till och med om när hans pappa (jan) gick på dagis, hela palms livshistoria för fan. haha. amanda är stöööörd och säger att hon aldrig mer ska tvätta sina händer (hon ska ha dom i plastpåsar imorgon när hon duschar) med vänster hand höll hon i johans hand och i höger höll hon i henriks. haha. hon är helt överlycklig men jag förstår ju INTE varför. johan ser varken bra ut eller sjunger bra, men amandas smak på killar är ju lite... speciell! haha, här kommer några bilder. resten kommer imorgon eller på söndag.


våra ståbiljetter


amandas (men hon hejade på kevin)


min (men jag hejade på alice)


här kör amanda och henrik palm klappleken under de 20 minuterna dom spenderade tillsammas medan jag stod och fota/höll käften/kollade på/va ett jävla offer. och amanda va glaaad!


god nattt!

Namnsdag

Idag är det min namnsdag fast det fick jag reda på av gulliga elin som grattade mig. sedan har också amanda grattat mig också. :) jag hade som sakt fysikprov idag som jag började plugga på igår och satt uppe hela natten. vi gjorde provet på första lektionen och fick tillbaka det på den sista (riktigt jävla snabb på att rätta är vår fysik lärare kan jag söga :P) och det sjukaste av allt är att jag fick alla rätt!! jag blev fan asa chockad för jag tyckte det skit svårt och gissade på några frågor. :P tuur. resten av de skoldagar jag har kvar kommer jag att sluta halv två. sååå skönt, eftersom i vanliga fall slutar jag mellan fem och tjugo i sex. nuu längtar jag till imorgon.. då står jag och bästavännen amanda i globen och tittar på idol. och nu fick jag precis reda på att hanna bergman och härkönen ska dit också, hoppas att jag får träffa er. var ju tusen år sen. haha, sitter och pratar i telefon med amanda (hon är kär i fulaste johan palm, fattar inte hur dålig smak hon kan ha. haha) och just nu sitter hon och säger att hon är jätterädd för att hon ska bli som anna-lisa, tjejen som fick psykutbrott när johan palm sjöng framför henne. naaw min störda lilla amanda då. <3

Nyårsklänningen

yes! nu har jag beställt min nyårsklänning från asos.com. problemt är att jag har beställt den från england och jag åker om en vecka, tänk om den liskom inte hinner fram. :/ aja, får hoppas på det bästa. har visat den förut och så här ser den ut:


Mariatorget

aah, idag blev allting mycket mycket jobbigare för mig pga att det brann i mariatorgets t-bana idag (där jag bor liksom). så t-banan var avstängd där vilket gjorde att jag var tvungen att gå till slussen för att ta mig till dansen vid odenplan så jag kom jättesent och sen fick pappa komma och hämta mig när jag skulkle hem, orkade inte gå från slussen hem. :P idag var det också sista dansdagen i skolan, imorgon ska vi titta på film och äta pepparkakor på danslektionen vilket vi också gjorde idag på moderna lektionen. idag fick jag också tillbaka mitt spanska och musik prov, mvg på bådisch. :D lättad som fan, nu har jag bara två prov kvar, fysik prov imorgon och ENGELSKA PROV PÅ FREDAG! usch. jag är sämst på engelska plus att det här provet kan man inte plugga till, :/ fast det är ju i för sig bara skönt. :P nu ska jag ta och kopiera ut min och amandas idol biljetter till på fredag sedan blir det plugg. :( föresten, vill bara påminna er om att nu är det bara en vecka kvar till älskade thailand. :) <3

Jela och elli kväll

det här var länge sen sist. idag sover ellinor över hos mig, gamla traditioner. :P vi håller på att fixa i årdning oss just nu för "sleepietime". eller det kommer nog ta ett tag innan vi går och lägger oss men ändå. jaaa, elli sover över här ganska ofta nu för tiden eftersom hennes gymnasium ligger precis utanför min dörr. eller nästan iaf. god natt allihopa! <3

Lille pappsen då

haha, jag och pappa har precis vart och vaccinerat oss mot något eftersom familjen eklund och andersson som sakt ska till thailand om 8 dagar. när vi kommer in till tjejen/tanten som ska vaccinera oss känner jag verkligen för att skämma ut honom. haha. det första jag sa va:
- naaw, pappa du behöver inte vara rädd, det kommer inte göra så ont jag lovar. om du vill så kan jag ta före dig.

haha, tanten höll på att garva ihjäl sig (fast hon försökte dölja det). och efter pappa tagit så sa jag:

- det var väll inte så farligt, ska jag blåsa?

haha, ibland när jag verkligen är på bra humör får jag bara små ryck som gör att jag verkligen måste säga eller göra något sjukt. och idag var jag då väldigt glad pga av en speciell sak(ni som ska fatta fattar).

föresten tog en bild på pappa också:

9 dagar kvar!

woohow nu är det inte långt kvar. jag och amanda sitter på planet till thailand om nio dagar. ska bli så skönt, allt är så stressigt just nu. på fredag ska jag och amanda också gå på idolfinalen. fick ett sms av amanda idag om att hon var så glad att ÄCKLIGA johan skulle vara med och uppträda. hon ba: ska fan sitta och runka, ORGASM! jaa, hon är stöörd. men det är det som är så bra. :) jag vet fan inte om jag hejar på kevin eller alice. det var iaf dom jag ville ha i finalen redan från börja, eller nästan från början iaf. tror jag håller på kevin, men är inte säker. nu måste jag fortsätta plugga och sen spela lite gitarr (yana) hahaha. god natt!


Andra advent

idag är det andra advent men jag har tyvärr inte tänt några ljus, tände inget på första häller eftersom det är så onödigt eftersom jag åker till thailand om 10 dagar! måste snart börja tänka på vad jag ska ha med mig. jag vet iaf vad jag ska ha för outfit på julafton, det här. men kan någon hjälpa mig? ska jag ha mittbena eller snedbena? :) skriv gärna en liten komentar om vad du tycker. :P

så här ser det ut med mittbena:



och så här ser det ut med snedbena


det lutar mot mittbena, men som sakt vad tycker du?

Deprimerad

Mitt liv suger just nu! Jag hatar att jag sitter hemma när mina vänner är på ett ställe dit jag är bjuden, men inte kan åka till för att jag ska up fitt tidigt imorgon. PALLA! okej "life goes on" men jag får fortfarande damp! orkar inte riktigt ta upp några händelser från gårdagen... kan säga att jag först var på middag med tjejerna sen drog vi hem till dogge på party. De var som de var, både negativt och posetivt. Jelis oc jag sitter på vardera håll och deppar i vår ensamhet. SUUUUUUUUUUUUUUG - säger jag bara. aja pusspåer

// Ellinor

"Mini" julafton

idag den 6 december har jag julafton med släkten eftersom jag, amanda och våra familjer är i thailand på julafton. vi åker som sakt den 17:e. här kommer lite bilder från våran "mini" julafton. haha.


julbord


mina favvosar på julbordet. :P


min kussar som gjort. haha


här kommer lite av det vi har bakat:



några julklappar jag fick av släkten:

adidaströja



sminkborttagningsmedel och deo (kanske lunkar äckligt eller nått) haha



det är fick jag av farmor. haha, pinsamt!!



hjärtörhöngen


min minsta kusin fick twister:

här hörde jag farmor skrika: Daniela, du har röda trosor på dig.
haha, fy fan vad jag garva. först var vi typ sex som spelade men i slutet var det bara jag och elias kvar och tyvärr förlorade jag. (fast jag vann gången innan) ;)

Nyårsklänning

idag har jag gått i skolan och dansat som vanligt. men idag var jag ovanligt okoncenterad. haha, jag gjorde fel på typ alla övningar plus att det hände en skit rolig grej. jag höll på att "försöka vara rolig" när vår balettlärare visade övningen, så jag typ gjode efter henne men på en sjukt sätt. sen ser jag emma i spegeln och hon gör samma sak fast hon gör övningen helt innåtvriden så hon såg helt störd ut. haha, jag började as garva men slutade. sedan när vi skulle börja övningen, allt var tyst och pianisten skulle precis börja spela.. jaa då får jag en "bild" framför mig när emma står och gör övningen innåtvriden. jag känner att skrattent "sitter i bröstkorgen" (om någon förstår vad jag menar med den känslan) och jag kan inte stoppa det. så mitt i all tysnad börjar jag aaaas garava, och det gick inte att stoppa. det började spruta tårar och mitt garv blev bara högre och högre. alla andra är helt tysta och det ända man hör är mitt garv/gråt och så hör man emma skratta lite tyst i bakgrunden. och det värsta var att jag stog längst fram i mitten just då, två meter från min danslärare och hon bara sitter där och glor skut förbannad. och när jag äntligen lyckas halvt stoppa min skrattattack säger hon bara: gå och ställ dig längst bak! haha, jag höll på att dö(som vanligt).

nu har jag precis vart och ätit sushi med danne, nattis, olivia och felicia. får se vad kvällens planer blir. tänkte bara visa er vad jag tror blir min nyårsklänning. superfin!


Julbakar

just nu håller jag på att bakar biskvier med min lillasyster. det är så gott. speciellt hembakade. mm, juste eftersom jag och amanda åker till thailand om minder än två veckor så ska min familj ha "mini" julafton den 6 december, alltså på lördag, så jag får alla presenter av släkten i förväg! :D hade matteprov idag föresten, gick nog bra. men nu ska jag fortsätta baka, min lillasyster ropar på mig. puss


Chokladkalender

man blir nog aldrig för stor för choklad kalender, iaf inte jag!! hihi, jag köpte en idag, kanske lite sen men varfan.. det är sååå gott. när jag kom till dansen idag och ville sukta alla (köpte den på vägen) så blev jag besviken. alla ba: dom där är så äcklicka! fattar inte var det är för fel på alla, det är ju det godaste som finns ju. :P idag på baletten var det typ bara jag och yana som dansade! och det värsta var att vi hade 50 pers från västerås som satt och tittade. vi var tvungna att göra våran uppvärmning till Mamma Mia. fast det blev inte så mycket uppvärmning för jag och yana garvade oss genom hela uppvärmningen. :P (fast det brukar vi i för sig göra i vanliga fall också). sedan hade jag dans på kühlers klockan sju. fast jag dansade typ inget för jag och nattis var tvungna att mäta alla med ett måttband på ALLA STÄLLEN!  roligast var när jag skulle mäta från midan, ner mellan bena och upp på andra sidan till midan på andra sidan(ryggen) på Jacob. haha. eller vet inte vad jag tycker var roligast. kanske var det när jag mätte jacobs ryggbrädd och jag fick det till 101cm haha, jag hade råkat vänt på måttbandet så jag blev ju lite rädd där. nu ska jag börja plugga på mitt matteprov jag har imorgon. puss <3


Tisdag

vaknade klockan halv nio i morse och var i skolan klockan kvart i tio. hade sovmorgon, as skönt. hade spanska prov idag, eller andra delen på provet. det gick väll bra. slutade vid halv två för att jag inte gick på baletten. så jag gick hem och kollade på massa gossip girl avsnitt. fem stycken och varje avsnitt är typ 40 min. så nu ligger jag på säsong 2 avsnitt 6. åååhh, det är så bra. sedan har jag faktist hunnit plugga en massa. allt förutom matteprovet som jag har på torsdag, det har jag inte börjat plugga på än men jag bötjar imorgon. :P bra att börja dagen innan. aja. nu ska jag ta och sgöra i ordning mig. god natt! <3

Julföreställning

idag var det sista julföreställningen i skolan. :) och eftersom vi slutade så sent så har vi sovmorgon imorgon till klockan 9.45. yes! idag hade jag, emma och yana västa psykutbrotten. haha, helt galna. vi hittadetyp tre långa pinnar/trästavar i omklädningsrummet och typ slogs med. haha, har inte garvat så mycket på länge. fast jag tycker lite synd om sjuorna för dom hörde ju en massa smällar i väggen och så från deras omklädningsrum så dom kom typ och tittade på oss och blev livrädda. haha, det var riktigt kul asså. plus att vi typ gjorde massa hål i väggen. :P här kommer lite bilder från i lördags på thai restaurangen med nattis, ellinor och lisen:


lisen och jag påväg att beställa



förrätt



pad thai och kyckling med cashewnötter

Söndag

igår kväll (lördag) var som sakt jag, nattis, ellinor och lisen på thairestaurang, Nhu's som ligger på hornsgatan. maten var grymt god. sedan drog vi vidare till nacka på party och var hemma vid halv två hos ellinor. vi somnade däremot inte förns vid typ fyra vilket gjorde att jag inte vaknade av min väckaklocka i morse. men jag vaknade däremot av att amanda ringde tusen samtal så det var ju tur för vid halv tolv skulle jag möta amanda, felicia och julia vid slussen för att vi skulle åka till nacka forum och kolla på när kühlers barnen dansade. jag missade tyvärr min t-bana så jag tog en senare buss mot forum. sedan när jag kom dit tittade vi först på dansen och sedan gick vi och åt med alla som dansade, det blev taccobar för mig. sen gick jag, amanda, julia och felicia och tittade lite i affärer. och så sa amada helt plötsligt. åhh, den här navelpierrcingen vill jag ha. och eftersom jag inte hade köpt någon födelsedagspresent till amanda än så var ju den perfekt så lite senare när vi var inne på make up store så smet jag och julia ifrån felicia och amanda utan att dom märte något och så sprang jag och köpte piercingen och när vi kom tillbaka så gav jag den såklart. ;) sedan klockan typ ett skulle det vara en "duscoskola" för småbarn som kühlers höll i. så vi gick dit och dansade lite, haha. eller alla förutom amanda då ra. :P men vi höll på att dö för mitt i allt så sa emilia i micken: "jaaa, och vi har ju några hedersgäster här idag. daniela, julia felicia och.. amanda.." haha, asa pinsamt men kul. :P vid halv fyra åkte jag och julia in till dansen medans amanda drog till globen för att se nån jävla horseshow. haha. resten av dagen dansade jag och nu har jag precis vaknat. somnade direkt när jag kom hem så trött som jag var.

här kommer några bilder från idag:


jag och amanda i forum



mmm



mycket seriöst



vackert.. haha


RSS 2.0