Plåster mitt på näsan

kom precis hem från en skit bra dansklass med val. han är verkligen grym! aja, måste bara berätta om min dumma näsa. hahaha. har fått ett så MITT PÅ näsan (jag vet att du kommer garva nu yana) och det har typ blivit infekterat och min fucking näsa har svullnat upp. haha, var nära på att inte gå till skolan idag pga min jävla näsa. haha, men jag gick ändå för då var det ändå inte så jättefarligt. men NU..  nu har det fan blivit mycket värre. så jag var tvungen att sätta plåster på den. i morse gick ja fan runt med en kylklamp på näsan för att svullnaden skulle gå ner lite och de funkade faktiskt så ja kör på de ikväll och imorgon bitti också. hoppas de blir bättre asså. haha. usch!
så här ser man ut nu då:

Breast cancer

tårarna bara rinner när jag ser det här...

Söndagens outfit

detta hade jag på mig idag/ikväll:
jacka: från h&m
tunika: från gina
strumpbyxor: ?
skor: converse
nitarmband: från punk shop
de andra armbandet: från h&m
kom nyss hem från bion. jag, elli o robin såg som sagt beck. den har fått dålig kritik men ja tycker att den var bra. ellinor ska slaggis hos mig. pööözz

Söndags bio

förlåt för jag inte bloggat på hela dagen men har inte vart hemma för ens nu. och nu ska jag ut igen. jag ska på bio med ellinor o robin.. vet inte om det blir någon mer. vi ska se beck. jag bloggar kanske ikväll när jag kommer hem. :) puss

Fira emma

nu ska jag iväg till dansen.. välidigt oskönt att jag har dans mellen typ 6-8 på en LÖRDAG. :P efter dansen ska jag iaf skynda mig som satan hem till emma som fyllde år i torsdags. nu måsta ja dra.. lite bråttom till dansen. puss

Ut på stan

gör bara ett snabbt inlägg innan jag springer ut på stan. ska möta yana om 10 min i t-centralen. det här har jag på mig idag:


jacka: från h&m
vitt linne: från gina
shorts: från zara
skor: converse
solbrillor: rayban
nitarmband (som man inte ser): från punk shop

Skinnjacka

äntligen fredag igen. :) veckorna går fan skit snabbt.. kan inte fatta att jag gått i skolan i två veckor nu. efter skolan idag var jag iaf på stan med yana och köpte äntligen skinnjackan jag väntat påå hela tiden. har bar funnit stora storlekar men nu så fanns 34. hehe.

så här ser den ut:

från divided för 499:- funderar på att sätta på några nitar också. får se hur det blir med de. ;)

ikväll ska jag på fest på kungsholmen. så vi hörs  mer imorgon. puss puss

1,2 mil

yes jag håller mitt lilla löfte. jaa, att springa 1 mil en gång i veckan. har gjort det i en månad nu och jag börjar fan bli bättre. idag sprang jag 1,2 mil. var inte trött efter 1 mil så pappa höjde tämpot och jag halkade efter. haha och min dumma pappa körde en väg där i slutet där det var två as långa uppförsbackar. jag höll fan på att dööö!! sedan efter sista uppförsbacken (den där skita långa som man går upp för från riddarfjärdens gymnasium) började vi spörta sista biten. hahahahaha, eftersom jag är en sån jävla tävlingsmänniska så verkligen sprang jag det fortaste jag kunde för att vinna mot pappa, och gissa vem som vann. jo jag! hahaha. nu ska jag reta honom resten av kvällen. haha.


haha, det var sjukt mycket enklare att springa med musik. lånade pappas jävla spring utrustning haha. han är störd köper fan allt. man sätter alltså fast den där på armen och lägger iPoDen i. asa bra ju. anledningen till att jag orkade spörta sista biten måste vart för att det började spelas hårdrock hahaha. hjälpte som fan. ;)

Klippa mig?

har inte klippt mig på sjukt länge och känner att det verkligen börjar bli dags. men frågan är om jag ska klippa kort? asså jag vill typ men ändå inte. vet inte kom jag vågar heller.

med kort menar jag typ så här kort:


mitt hår är vääääldigt ruffsigt med ni ser ju på ett ungefär.. tänkte typ ha den där längden fram med kortare bak.

eller ska jag behålla mitt långa?



kommentera gärna vad ni tycker, om ja ska klippa av det eller behålla det. :)

Nej har inte flyttat

fick en fråga om jag hade flyttat.. nej jag har inte flyttat utan jag bor fortfarande kvar i min lägenhet på södermalm. just nu verkar det inte bli så att vi flyttar utan det dröjer nog ett tag till. jag tycker det bara är bra eftersom jag älskar lägenheten jag bor i. :P

Trött

har vart sjukt trött idag eftersom jag slutade dansen halv elva igår och kom hem vid elva. satte mig såklart vid datan i en timme direkt när jag kom hem då och vid klockan 00.00 åt jag middag. haha. sedan skullle jag duscha och hålla på så jag somnade väll vid 01.30 typ. och idag började vi tidigt -.- 08.20 så jag hann ju inte sova någoting. så jag har vart övertrött hela dagen och i slutet, efter skolan så slutade det med att jag satt med yana och hanna på en gräsmatta och garvade åt allting och jag och yana hade gräskrig. haha. åkte hem med gräs i hela håret. :P sedan så tuppade jag av såklart oh ikväll kommer jag inte kunna sova pga det. -.-


Lördags kvällen

tänkte berätta lite om min lördags kväll. den började med massa kärrtorpare på långholmen. men där stannade jag inte så länge utan jag och några andra drog till tanto vid zinken där det var nån dj som spelade. där träffade jag en kille från min skola som fråga omn ja ville med på fest i vårberg. hade inget annat för mig så vi åkte dit. men vi drog där ifrån direkt för festen var rutten. det ända jag gjorde där var o låna toan. haaha. men då tog vi tbanan till örnsberg där det var en annan fest. stannade inte där så jättelänge för sen åkte vi hem nåra stycken hem till tobbe på efterfest. haha, ja det var min kväll. idag har jag inte haft något att göra och de suger för när jag inte har något att göra blir jag sjukt sugen på godis, bullar, glass m.m. haha. men jag har faktiskt kunnat stå emot det onyttiga idag. tänkte gå ut och springa med pappa om en stund så jag får något att göra. hare bra nu måste jag fortsätta med farmville. haha

Långholmen

ikväll ska jag till långholmen med massa kärrtorpare. drar dit vid typ nio. men det här blev ett kort inlägg, ska äta nu. puss

GREKEN är snart hemma!

snart är min äääälskade grek hemma från grekland. hon har vart borta i över en månad nu!! och klockan nio ikväll kommer hon inrullandes med planet till sverige. gissa vad jag ska göra då.. åkaa till solna och träffa henne DIREKT! så det är vad jag ska gör ikväll.. mysa/stöörda mig med min bästaste vän.


robin är nästan bäst

lille robin.. du e näst bäst, efter mig


Dagens

det här hade jag på mig idag:


solbrillor - urban outfiters
t-shirt - ginatricot
jeans shorts - zara
skor - köpta i england

Sovmorgon

jag är uppe skit tidigt för att ha sovmorgon. jag börjar klockan ett idag i skolan och jag gick upp vid nio pga att daniel väckte mig. dummer, orkade inte gå och lägga mig igen. så jag tänkte ta en runda på stan innan jag åker till skolan faktiskt.

här har vi videos från gotlandslägret (jag är inte med o dansar, va lärare)


här dansar barnmusikal mj medleyt. titta på christoffer i mitten(enda killen), så gullig


här har vi lilla showgruppen som dansar hammarby

Skön skoldag

idag hade vi ändå en ganska rolig skoldag, först hade elevrådet show sedan hade vi ettor en tävling. alla klasserna tävlade om att få springa först i utspringet i trean. våran klass vann tyvärr inte men vi borde ha gjort. man skulle samla poäng genom att utföra massa uppgifter man fick. vi gjorde alla uppgifterna som fanns men vann ändå inte. -.- jag offrade mig fan till att rapa afabetet baklänges samtidigt som jag gjorde armhävningar. haha. 100 poäng fick man för den uppgiften! ;) sen fick vi chips och cider. och sen fick man gå hem. :P imorgon börjar alla 2or och 3or. dom här två första dagarna har vi bara vart ettor i skolan. :P  yes, börjar klockan ett imorgon. härlig sovmorgon. :) snart kommer ellinor hit, vi ska ta en prommis på söder sen ska hon sova här. attberopå armhävningar så titta vem som hamnade på highscoren på ung08 när man skulle göra chin ups. joo min lillasyster. haha. hon kom fan etta, eller delad etta.



titta där står det eklund f (felicia eklund). hon klarade alltså 8.


här är hon.. fast en så här t-shirt vann jag också för jag klarade 4 chin ups + 2 haha. men ja hamnade då inte på highscoren tyvärr. nej hon är inte starkare än mig, jag är starkast och kommer alltid att vara. hahah -.-

Första dagen

idag började min första dag i skolan. jag går nu i kärrtorps gymnasium inriktning sam media med ekonomi. det gick faktiskt as bra första dagen. har en ganska så skön klass så det var ingen "pinsam" stämning alls. skit skönt. men det var inte lika skönt att första dagen var så lång.. började 09.00 alla trodde att vi skulle sluta jättetidigt för att det bara skulle va upprop och kanske lite "lära känna grejer" med klassen men vi slutade fan 14.30. haha, höll på och somna. nu ska jag ta och titta på någon film, måste vila för jag är riktigt trött. hörs senare. :)


här har vi en liten bild på insidan av skolan

Skola imorgon

heeej. idag har jag vart på stan med yana och så köpte jag en klänning och sminksvampar. :P ikväll ska jag förmodligen träffa ellinor en snabbis, duscha, bestämma vilka kläder ja ska ha imorgon och träffa lisen som ska sova hos mig ikväll. vi ska ju båda börja i kärrtorps gymnasium. ;)

de här köpte jag iaf idag:


den här klänningen från divided för 349:-


så här ser den ut på.


de här två sminksvamparna köpte jag från kicks för 25:-. dom är skit bra. håller mycket längre än vad h&ms gör. trots att h&m har många fler i paketet. en sån där svamp från h&m måste man slänga efter typ en vecka medan dom här behöver man bara tvätta lite då och då. ;) 

Gotlands bilder

här kommer nåra av de få bilder ja tog på gotland:


jaa o nåra elever :)


jaa o massa elever :P


först var vi så här många som skulle vara med på fotot...


...men så fort vi tagit ett foto så ville hela lägret vara med på bild.


lill MJ


msg <3 tjejen med gul tröja är inte ja utan min lillesyrra ;)


väntar på bussen för att åka hem till sthlm

Nu blir det fredagsmys

hej hej. idag var jag först och fika med yana och felizia på fåtöljen sedan gick vi lite på stan. köpte ett par skinntights från zara för 199:-. sedan träffade jag ellinor som jag inte träffat på ganska länge och vi va på ung08 och kollade lite på massa som dansade på scenen. nåra barn var skit grymma men sedan kom nåra tjejer som skämde ut sig som fan. hahaha, stackarna. nu har jag iaf hyrt film med emilia och felicia. vi har hyrt en skräckis och en komendi.

dom här ska vi se:




Hemma från gotland

nu är jag hemma från gotland där jag har jobbat i ca en vecka.. därför jag vart borta. ;) jobbade iaf som danslärare på ett dansläger där, vilket jag också gjorde förrra året. :) de har vart riktigt najs förutom den tidiga väckningen. fy fan. haha. vaknade mellan 8-9 varje dag och så började den första dansklassen mellan 9-10. haha. under hela den här tiden har jag bara dansat, ÄTIT, badat och lekt med barn. haha. man äter hela tiden för dom får mellis hela tiden och då kan man ju inte motstå de goda mackorna. :P på kvällarna när barnen somnat satt vi ledare och drack te och snackade. jag tog hand om barn som var födda 99 - 97. ja det där var typ en kort sammanfattning av min vecka. :P har inte tagit så mycket bilder men de bilder jag har tagit kommer strax upp. nu ska jag soooova ut man blir sjukt trött av att ta hand om barn. haha

Nya skor

tja tja. idag har jag vart på långholmen och solat i det fina vädret med nattis. ikväll ska jag ut med båten och äta sen kanske det blir lite vattenskidor också. :)

här har vi mina nya skor:

köpte dom från zara för 949:-

älskar dragkedjan där fram

hade på mig dom hemma hos yana i tisdags. haha, yana du fick va med lite där på bilden. :P


hahaha. INNAN vi börjat göra i ordning oss för kvällen.

tyvärr blev det inga fler bilder från i tisdags. 

Fiesta!

ikväll blir det fiesta! hörs imorgon. bilder kommer kanske upp då. puss

Prison break, jordgubbar o blåbär

sitter och tittar på älskade prison break och käkar svenska jordgubbar och blåbär med mjölk och socker. kan det bli bättre en hemma kväll? :)



blåbär med mjölk o socker


de svenska jordgubbarna var så söta så det behövdes inge socker elr mjölk

Måndagen

hejsan! idag har jag bara vart i yanas lägenhet hon kommer ha i 1 MÅNAD haha och chillat. haha. tänkte vila lite ikväll för imorgon ska jag möta yana klockan 12.00 och så ska jag shoppa lite. har fått in lite pengar på mitt konto men lönen har inte kommit än tror jag men den kommer nog snart plus att ska jobba ännu mer den 8-13 på gotland så då får man ännu mer pengar. moahahaha!! sedan på kvällen blir det partyyy. :) 

1 mil blev det

nu är jag klar med springningen. en mil med pappa blev det. vi sprang runt hela södermalm. är sjukt trött nu för pappa sprang vidare när jag skulle springa hem men jag sprang lite fel så var tvungen att springa upp för en massa trappor plus att jag hade en liten sten i skon så det gjorde skit ont. haha. men nu ska jag ta en KALL dusch, ska bli skönt att skölja av mig allt svett som börjar torka in nu. usch. haha, det börjar klia lite nu. haha, känner mig så fräääääsch.

Hemma o sliten

nu är jag hemma igen. har som sagt vart på rådmansö och jobbat på ett dansläger. så jag har alltså tagit hand om massa 7-9 åringar hela helgen. man blir trött som fan. fick knappt nån sömn eftersom jag var tvungen att springa runt som en galning och trösta ungar tills dom somnar på nätterna.. många som hade hemlängtan. sedan var behövde jag gå upp mellan 7-8 på morgonen. haha, jag är verkligen ingen morgon människa vill ja lova. även fast jag är trött ska jag ut och springa nu med pappi. haha, måste vara i form till den här veckan som kommer. många tighta klänningar o mucho party. nej nu måste jag ut och springa.. pappa tjatar. puuuuss

RSS 2.0