FF (fredags fika)

idag är det fredag = att jela har åkt ut med båten i stockholms skärgård.

Själv så sov jag till halv två i morse, förmiddags. vilket var jäkligt najs. sedan åkte jag hem till nikitas morbror på östermalm (sibyllegatan) och där var oxå jessica som jag inte träffat på jätte jätte länge, det var väldans trevligt måste jag säga sen gick vi ner till fresco och fikade, där jag beställde en frappe och en hallonpaj med vaniljsås. pajen var as god men frappen var typ den äckligaste jag någonsin druckit. Det hjälpte inte heller med att dränka den i socker det smakade bara ännu värre. sen efter den hemska kaffen gick vi bort till espresso house på stureplan och köpte oss varsinn is chai! den är bäst! så jävla god!!! om ni inte har provat det så är det fan ett måste. och om man inte hört talas om espresso house så måste jag tyvärr säga att man är efterbliven... Sorry :/ sen när vi suttit där kom oxå fanny dt ett tag sen drog vi alla hem till sig rund halv åtta, så jag var väl hemma vid åtta tiden perfekt till middagen. senare tog jag och mamma oss en promenad med katinka (min hund) förbi vidio butiken och hyrde två filmer varav en svensk film som hette "Järn änglar" och utspelade sig i norrland i Luleå, den var som sagt så väldans bra. Den andra var "Juno"  som jag redan har sett på bio för ett tag sen men vi hyrde den ialla fall, den är as bra - 1 filmtips.

mina två fik som jag satt på idag



Espresso house som vi satt på sisst med världens godaste "is chai"!
fanns tyvärr ingen bild på fresco vad jag kunde hitta men jag ska visa er nåt liknande av det jag beställde in :(

<--- så här god kunde den ha sett ut men istället såg den ut...

...typ så här...  plus att den smakade SKIT! 

Allt från mig idag och resten av hlgen för imorgon bitti åker jag ut med familjen till landet och ska stanna där tills på typ tisdag så det blir varken något bloggande från mig (Ellinor) eller jela tills dess... :(    bye bye <3 hare bra                                                                                                                                      

gog morgon

har precis vaknat och nu ska jag åka ut med båten i en vecka. kommer tillbaka på torsdag närsta vecka tror jag. hej då på ett tag!

/ jela

Spanien

visste väll att spanien skulle vinne. yeah!

MÅÅÅL!

yeees! spanien gjorde mål. heeeeeeeja spaanien. :)


gymnsaium fanatiker

jag sitter och tittar på film med jela och hennes systrar, och är helt inne i tanken på mitt gymnasieval. så sitter jag och försöker klura ut lösenordet som jag även försökt med tidigare idag. och så kommer jag helt plötsligt på det. jag flyger upp ur sängen och springer till datan och går direkt in på hemsidan. skriver in allt och kommer in, gissa om mitt hjärta slog i 180! helt säker på att om jag kickar på "min ansökan" så kommer jag få reda på vad jag ska göra restan av mina 3 framtida år. jag skrollar ner för att se beskedet....

och inte fan får man se det än då!, när jag äntligen gav mig fan på att kolla det så gick det inte ens! så jävla surt! jag får väl kolla när jag kommer hem från landet.


1:a valet är södra latin inr. dans


2:a valet riddarfjärdens gymnasium inr. sam/media

någon av dessa skolora kommer jag gå i, men jag har abslut ingen aning om vilken än, det återstår att se. blir nog bra vart jag än hamnar :) // Ellinorsan


torsdag

jela och ellinor vaknade hos lisen kl: 10.00. jela har inte kunnat sova på hela natten. jela somnade klockan 5.00 (alla andra somnade vid 3.00) och vaknade 6.00 igen. sedan låg jela vaken tills 8.00 då hon somnade och sov i två timmar till. ellinor, lisen och elin har däremot sovit gott hela natten. jela försökte väcka dom på alla möjliga sett, men hon slutade för ellinor blev inte så glad, haha. tidigt åkte vi in till stan, vi missade bussen som går till värmdö maknad så vi gick hela vägen dit, så jävla långt, vi var framme efter 40 min. sedan gick ellinor och jela hem till jelis och tittade på film. nu ska vi baka muffis mums!

Jela: ville bara säga att jag kommer inte kunna blogga på ett tag för nu åker jag ut med båten i en vecka imorgon. ellinor kommer inte heller kunna uppdatera bloggen för hon åker ut till landet imorgon också. KOMMER SAKNA ELLINOR OCH LISEN JÄTTEMYCKET! :(


kvällis

jela och ellinor är ute på värmdö ska sova hos lisen. nu är vi i anderssons friggebod. ska snart ner till vattnet och bade och grilla. och ta oss ett dopp i det blå. hihi, so there is no time to write anymore, bye bye <3<3<3<3<3

onsdag

haha, danne snaggade sig igår. det låg hår i hela mitt badrum. så jävla mysigt. jag tyckte inte att han skulle snagga sig men han gjorde det ändå. han åker till bryssel imorgon, det är nog därför. vaknade för två timmar sen men jag är fortfarande skit trött. ska träffa lisen och ellinor snart tror jag. vi ska hitta på något roligt har vi sakt. får se hur det blir. bye.

/ jela


tränat

har vart ute och sprungit nu. omg, sprang en mil. as skönt! :) måste ju vinna tävlingen ju. ska springe en mil varannan dag. nu ska jag duscha. bye bye!

/ jela

tisdag

hej bloggen. idag har jag vart med lisen och ellinor, vi har vart på stan och jag köpte en ny klänning. Min bästis(stegräknaren) säger att jag har gått 10 000 steg idag. men antalet steg kommer snart ökas för jag ska ut och springa en lång stund.
rosa klänningöverdel på klänningen

klänningen är från monroe i sturegallerian. i vanliga fall så kostar det 879 :- men jag fick den för 200 :- för att den var lite sönder som ni kanske kan se på den understa bilden.

/ jela

måndag

jela och ellinor här. jela har blivit trängisnarkoman. hon och amanda har tävling om vem som har gått ner mest tills dom ska till hällevik.därför har jag (ellinor) blivit plågad på en resa genom stan eller rättare sagt en rejäl promenad! jag hgar fan fått gått upp för trapporna på nk OCH FÖR RULLTRAPPORNA! jelas nya bästis stegräknaren birgitt säger att hon / vi har gått 8000 steg och lilla jelis har bestämt att hon ska gå 20 000 steg per dag så det blev en ganska så dålig början!! :P haha. ja och ikväll ska vi hem till lisen eller till hennes kompis alex, på värmdö, I guess. vi får se hur skoj det blir, we hope so. 

Jela och Ellinor önskar er en fortsatt trevlig dag. HHHHHHHEJJJJJJ DÅÅÅ!!!!! 

söndag

jela och ellinor här. vi är hemma hos amanda. vi har precis badat i poolen. haha, jag (jela) klarade av att bära amanda och ellinor på mina axlar samtidigt, :) stolt. amanda satt på mina axlar och ellinor satt på amandas. idag har jag och amanda vart och tittat på sex and the city. den var bra, amanda såg den igår också tycker den är skit bra. sedan mötte vi upp ellinor vid älvsjö. ammi hälsar.

/ jela och ellinor

Förlåt

jag är väldigt väldigt ledsen att jag inte uppdaterat på åratal, men jag har verkligen inte haft tid. SORRY...
nya postiva tankar. det är sommarlov och livet är på topp! jag vet inte vad det är men just för tillfället så verkar gud gilla mig. jag vet inte vad jag har gjort för bra, men något måste det vara. eftersom det skummaste, skjukaste och underbaraste hände mig för någon dag sedan. min Mc Dreamy finns! HAN FINNS! FATTA! och han vet att jag finns, och det är bara helt sjukt. jag kan inte berätta om det för det skulle kännas helt wirde. dom som behöver veta, vet redan. det räcker. my secret. åh gud vad det rycker i mina fingrar, dom vill bara skriva ner allt, eller allt kanske man kan säga eller det är allt för mig. men jag kan inte, jag får inte. det är hemligt det är inget offentligheten ska få reda på. det är alldeles för riskbelt. ja nu lämnar vi det. 

jag har varit i grekland i en vecka, det var as härligt. förutom att jag brände mig och fick soleksem på bröstet första dagen, vilket gjorde att jag inte kunnde sola framsidan på hela veckan utan har fått ligga på mage och sola ryggen hela veckan. men det funkade. jag rekommenderar er att inte ta en lång promenad på beachen med solskyddsfaktor 4 första dagen i ett land med temperaturen 45 grader. ingen bra kombination. ha högre solskyddsfaktor första dagen så slipper ni sluta som jag gjorde, åka från grekland och känna mig blek på framsidan av kroppen :P jaja, nu har jag i princip skrivit ett het inlägg om bara en massa crap. so time to go. bye bye <3 // ELlinor 


söndag

god morgon. har precis vaknat, är hos amanda. vi vaknade klockan ett för att vi somnade fem. låg och pratade hela natten. nu ska vi bada och sen ska vi åka in till stan och kolla på sex and the city. amanda tittade på premiären igår men hon vill se den en gång till för att hon tyckte den var så jävla bra. :P planerna för ikväll vet jag inte riktigt hur dom blir, får se.

/ jela

midsommar

hej bloggen. anledningen till att jag inte har skrivit är för att jag har vart på petras land. vi hade jättemysigt.
midsommar: tillbringade jag såklart på petras land. ingen aning om vart det ligger, sov hela bilresan dit. vi började med att hoppa stutsmatta och sen skulle vi sätta upp tältet för det var så många där så vi fick inte plats i någon säg. i början gick det inte så bra, det rasade hela tiden men sen blev det skit snyggt! :) vi gick inte till midsommarstången för den var typ inställd. vädret var jättefint i början av dagen men sedan började det regna. på kvällen tog vi ett kvällsdopp. skit kallt i vattnet. :/ vi bestämde att vi skulle vara uppe hela natten, men.. jaa, vi gick in i tältet vid tre och somnade direkt. det var svin kallt att sova i tältet så vi hade jättemycket kläder på oss, haha, jag höll på dö av värmeslag på morgonen. ;)

/ jela

tisdag

hej bloggen. idag har jag sovit till ett och sen har jag suttit vid datan, ;) vid fyra gick jag ut och shoppade med mamma. dagens köp:

klänningkoftajeansrosa koftamarinblå/vit randigt och svart linnekrämer och ett täckstift från the bodyshop

/ jela


måndag

första måndagen på mitt kära sommarlov. idag har jag vart med nattis som vanligt eftersom lisen är i turkiet och ellinor i grekland. jag och nattis har gymmat. :) vi kommer bli så starka så. ;) imorgon åker nattis till grekland och det betyder att jag kommer sitta ensam på stranden tills ellinor och lisen kommer hem. dom skulle bara vara borta en vecka men jag kommer inte ihåg när dom åkte. :/ så jag måste pressa som fan innan lisen kommer hem för hon blir såååååååååååååå jävla lätt brun. PANIK! :P

/ jela


lördag

SVEEEEEEEEEERIGE!!!! fan att vi förlorade, jävla skit. jag och nattis satt som stenar framför tv:n. skrek som idioter kan jag säga.
kvällens outfit :P

efter matchen tittade vi på we own the night samtidigt som vi åt jordgubbar med glass. och när vi ätit två portioner och var på väg att ta en tredje hittar vi massa sniglar i jordgubbarna. fy fan, va nära på att spy upp allt. tänk om det kryllar av maskar i min mage nu. haha. :/ filmen var faktist bra.

gårdagens köp:
shortsbikini

beiga shorts: från h&m(märke: divided) 198:-
rosa bikini: från french connection (märke fcuk) överdel: 299:- underdel: 148:-

/ jela

fredagen den 13:de

idag är det en otursdag fast jag har inte haft så jätteotur. idag var jag och nattis först på carlssons skolavslutninge eftersom evelin(nattis lillasyster) går där. sedan åkte vi ut till lidingö och åt lunch med hela evelins klass. sedan åkte jag och nattis till stan och jag köpte en rosa bikini och ett par beiga shorts(bilder kommer snart). snart kanske vi ska gå och gymma. det gjorde vi igår, en timme. brände jättemycket kallorier. :) den enda otur jag har haft idag var att det haglade och jag har gått i klackskor hela dagen så jag har jätteont i fötterna. :P nu är ellinor i grekland, hoppas flygresan gick bra även fast det är fredagen den 13:de.

/ jela

torsdag

hej bloggen. jag har inte skrivit på två dagar för att jag verkligen inte har orktat. i tisdags hade jag skolavslutning och efter åkte jag och nathalie hem till lorinde. på kvällen åkte jag till ellinor och sov där. vi satt typ och rensade hennes garderob hela natten. sedan tittade vi på film men jag somnade efter tio minuter så ellinor fick titta helt ensam. ;) sedan på onsdag repade jag från 15-17.00 och sedan gick jag på stan och hittade en bikini som jag ska köpa imorgon. jag och nattis sov sedan hemma hos mig och idag var vi på skansen och showade. vi repade först klockan 12.00 och sedan så var showen klockan 18.00 så i mellan gick vi typ och kollade på alla djur. :P nu är jag hemma hos nattis och leker med evenlin(nattis lillasyster) :D jag och nattis är skit nervösa för imorgon är det fredagen den 13:de och då ska ellinor flyga till grekland! :/

/ jela

måndag

hej bloggen. idag hade vi klassens dag. vi åkte till långholmen och började med att spela brännboll. tjejerna mot killarna. haha, gissa vilka som vann! TJEJERNA såklart. :) killarna gav till och med upp för att dom låg så mycket under. haha. sedan solade vi och badade vi resten av dagen. men det var inte så skönt för att det blåste jättemycket. yes, imorgon är det skolavslutning, äntligen!!

/ jela

lkd showen

nu har bilderna från stora showen kommit. tänkte ladda upp några stycken.

vi ser ut som små spermierspermier igensämsta numret, jag och lisen garvar oss genom hela dansenblues brothersfängelseblues brothersgrabbarna i blues brothersI got dance in my pantspardans, fula kläder!jag och johnjag och johnfuuuulaaaaaaaaaaaaa kläder, hahaI got dance in my pantserik och storasysterden här ungen är fan bäst på att sjunga, bättre än sara larsson!

mer bilder finns på lkd.se

/ jela

outfit

dagens outfit:

jela

rosa linne: bikbok
marinblå shorts: h&m
marinblå espandrillos: skindeep
guld örhängen: cocoo.se
solglasögon: h&m

/ jela

design

har ändrat designen lite för jag ville ha en rosa bakgrund. kanske byter tillbaka till min gamla(http://sarasally.blogg.se/images/medaljonger_1170778656_thumb.jpg) där det var medaljong mönster. den nya designen kommer jag nog tröttna på rätt snabbt. <33

Tävling

Missa inte tävlingen där du kan vinna en digitalkamera värde 1795:-

s
Imorgon avslutas tävlingen där du kan vinna en digitalkamera från Sony med 7,1 MP värd 1795:-. Så för att vara med behöver ni bara skriva en liten kommentar i http://shopaholicmamman.blogg.se där det står, Hur gammal du är och vart du bor.

Tävlingen avslutas imorgon klockan 23,59.. Lycka till!

god morgon

hejsan bloggen. har precis vaknat. är verkligen jättetrött men jag orkar inte sova mer. ;) har ätit fukost och tänkte ringa någon som vill gå på stan med mig. :) kanske tänker köpa en bikini som är vit med rosa hjärtan på. men jag vet inte för jag har redan beställt en helrosa bikini från h&m. jag ska i alla fall köpa ett par svarta ballerinaskor och kanske någon klänning. :) <3

/ jela

<3

Hetaste mannliga fotbollsspelare:

Cristiano Ronaldo

  

Hetaste kvinnliga fotbollsspelare:

Amanda Andersson

amanda andersson

Och så klart hetaste handbollslaget:

haha, saknar handbollen fett mycket. :'/

Tyresö handbollslag

/ jela

utö

hemma igen, har vart på utö från igår till idag med amanda. vi åkte dit med båten och sov över i båten. jag, amanda, julia och felicia gjorde en så jävla rolig video. haha. snacka om att vi har humor!



på väg till utö, vi sitter i hytten och fy i helvette vad det guppar. amanda var tvungen att skaffa en hjälm för hon slog i huvudet som fan.


bilder:


amanda skålar
grillningamanda och jag är på väg till rävviken
/ jela

god morgon

ledigt från skolan idag - nationaldag. idag ska jag åka båt, förhoppningsvis vattenskidor också. :) det var ett år sen men det går säkert bra. det jag är mest rädd för är vattnet. det är ju fan iskallt i mälaren. :/ tur att jag i alla fall har våtdräkt. ska göra i årdning mig nu. bye bye.

/ jela

kvällis

jag är fett trött och har as tråkigt. felix och victor drog nyss. har precis tryckt i mig tre olika ben&jerry's. propp mätt. asså jag åt inte allt själv. men jag är skit sugen på choklad eller typ jordgubbar så jag tror att jag ska gå och köpa något snart. och jag är inte så jävla glad heller, har utegångsförbud den här helgen för jag tydligen gjort något dumt enligt min mamma. så jag har sakt till henne att jag tänker rymma för nästa vecka åker nattis, ellinor och lisen utomlands. så det är typ enda chansen jag har, annars kommer inte jag få se dom på skit länge. och det värsta är att jag kanske inte kommer få åka till grekland nu. aja, :'(

/ jela

torsdag

idag hade jag städdag i skolan så jag började 9.45 och slutade 12.00. sedan har jag legat på på långholmen tills fem. har blivit fett brun. :)

två videos från idag:
hoppar från trädet
 

springer i det iskalla vattnet i mälaren


/ jela

onsdag

av någon konstig anledning funkade det inte att logga in på bloggen igår för mig. idag har jag vart i skolan från 8.45-13.15. sedan låg jag på stranden och badade från 13.30-17.00. as skönt. en video från idag.

höll fan på att svälja den gröna feta larven när jag klättrade upp på trädet


/jela


måndag

vardag igen, men det gör inte så mycket för så här ser min vecka ut:
måndag: skola från 8.00-12.00 sola på skinnis, avslutning på riddarfjärden kl:14.00, dansrep kl:15.00.
tisdag: skola från 8.00-13.35. sen show på globen.
onsdag: skola från 8.45-13.25. efter skolan sola och bada på långholmen
torsdag: städdag! efter sola och bada på långholmen.
fredag: ledigt. hem till min kära bästis amanda.

sedan nästa måndag, den 9, klassens dag.
och nästa tisdag, den 10, SKOLAVSLUTNING! :D <3

/ JELA


söndag

idag har jag vart i skinnviksparken och firat min storasyster. sen åkte jag och nattis båt till dansen, vi repar till en grej. sedan åkte vi också båt hem också. härligt. jag har bränt mig på ryggen och jag har inte ens solat ryggen. :) jag ska sola hela den här veckan efter skolan så jag blir skit brun. :P

VB:


/ jela

lördag

idag har jag och nattis varit på långholmen hela dagen och solat. fy fan vad kallt det var i vattnet där. badade igår i nacka men där va fan vattnet varmt. mälaren är fan alltid iskall. sen vid typ fem åkte vi ut med båten och åt middag på sjön. jag smörjde inte in mig med solkräm så jag är lite bränd. :P men de är bättre än att vara en blekfis. ska sola imorgon också tror jag. får se. :)

/ jela

fredagkväll

på eftermiddagen gick jag och nattis på stan och jag köpte ett par nya espandrillos.

 

sen var jag och nattis ensam hemma hos mig och gjorde en skit god middag.

Cashew Chicken:

image25

kyckling rullad i cashew nötter med ris och någon sås. :P
image24

efterrätt:
(lägg märke till nattis äckliga röra)
image26

jordgubbar, glass, grädde och maränger. mådde illa efter jag ätit 1/4 !
image27

/ jela

RSS 2.0